Discord hangi ülkenin?

İçindekiler:

  1. Discord hangi ülkenin?
  2. Discord amacı nedir?
  3. Discord paralı mıdır?
  4. Discord ne kadar kazanıyor?
  5. Discord nasıl kullanılır telefonda?
  6. Discord indirmek ücretli mi?
  7. Discord nasıl kullanılır ne işe yarar?
  8. Discord da yaş sınırı var mı?
  9. Discord oyun nedir?
  10. Discord para alıyor mu?
  11. Discord ne zaman uygulama oldu?

Discord hangi ülkenin?

VoIP iletişim, anlık yazışma, videolu görüşme, dosya trasferi ve sosyal medya özelliklerini barındıran ve video oyunu oyuncuları için geliştirilen yazılım Windows, macOS, Linux, iOS, Android işletim sistemlerinde çalışmaktadır. Discord Inc. Amerika merkezlidir.

Discord amacı nedir?

Discord programı aslında bir sohbet programıdır. Bu uygulama ile değişik insanlarla internet üzerinden sesli ya da yazılı olarak iletişim kurmak mümkündür. Discord özellikle çevrimiçi oyun oynayan kişiler tarafından daha çok tercih edilmektedir. Bu uygulama ile görüntülü konuşma yapmak da mümkündür.

Discord paralı mıdır?

Belirttiğimiz üzere sesli bir iletişim uygulaması olarak karşımıza çıkan Discord başlangıçta ücretsizdir. Yani web üzerinden görüşmeler yaparken herhangi bir ücret ödemenize gerek yoktur. Uygulamanın ücretli olarak sunulan bir paketi de var ancak başlangıç için bunun gereksiz olduğunu söyleyebiliriz.

Discord ne kadar kazanıyor?

Discord Nitro, aylık 9,99 ABD Doları veya yıllık 99,99 ABD Doları tutarındadır. Ayrıca, Nitro Classic adlı Discord Nitro'nun ayda 4,99 ABD Doları veya yılda 49.99 ABD Doları tutarında para tasarrufu sağlayan bir sürümü vardır.

Discord nasıl kullanılır telefonda?

Discord nasıl kullanılır?
  1. Adım #1: Discord'u indirin. ( Android, iPhone ve iPad, Windows, MacOS)
  2. Adım #2: Programı kurun ve gerekli ayarlamaları yapın (Mikrofon / kulaklık ayarları vs.)
  3. Adım #3: Bir sunucu bulun ya da kendi sunucunuzu oluşturun.
  4. Adım #4: Arkadaşlarınızı davet edin.

Discord indirmek ücretli mi?

Belirttiğimiz üzere sesli bir iletişim uygulaması olarak karşımıza çıkan Discord başlangıçta ücretsizdir. Yani web üzerinden görüşmeler yaparken herhangi bir ücret ödemenize gerek yoktur.

Discord nasıl kullanılır ne işe yarar?

Discord kısaca içerisinde kanalların olduğu ister görüntülü, ister yazılı, ister sesli bir mesajlaşma uygulaması olarak adlandırılabilir. Aynı WhatsApp grupları gibi Discord içerisinde de ses kanalları bulunur. Bu kanallarda adminler yani yöneticiler tüm yetkilere sahiptir.

Discord da yaş sınırı var mı?

Diğer sosyal medya uygulamalarında olduğu gibi Discord'da 13+ yaş kısıtlamasına sahip.

Discord oyun nedir?

Discord, çevrimiçi oyuncular için TeamSpeak, Mumble ve Ventrilo gibi sesli sohbet hizmetlerine ücretsiz bir alternatif olarak piyasaya sürülmüştür. Bu hizmetler, oyun klanlarının, loncalarının ve diğer grupların, üyeleri arasında IP üzerinden Ses (VoIP) iletişimini kolaylaştırır.

Discord para alıyor mu?

Belirttiğimiz üzere sesli bir iletişim uygulaması olarak karşımıza çıkan Discord başlangıçta ücretsizdir. Yani web üzerinden görüşmeler yaparken herhangi bir ücret ödemenize gerek yoktur. Uygulamanın ücretli olarak sunulan bir paketi de var ancak başlangıç için bunun gereksiz olduğunu söyleyebiliriz.

Discord ne zaman uygulama oldu?

Tarih. Final Fantasy XIV ve League of Legends gibi oyunlarda oyun-içi sesli iletişimin zorunlu olduğunu, Skype ve TeamSpeak gibi servislerin ise çok fazla negatif yanı olduğunu fark eden Jason Citron, kullanımı daha kolay ve daha modern bir iletişim aracı geliştirmeye başladı. Discord, Kasım 2015 tarihinde yayınlandı.