Genital bölge nasıl beyazlatılır doğal yöntemler?

İçindekiler:

  1. Genital bölge nasıl beyazlatılır doğal yöntemler?
  2. Genital bölgeyi hangi krem beyazlatır?
  3. Lazer genital bölgeyi beyazlatır mı?
  4. Cilt Beyazlatıcı kremler zararlı mı?
  5. Lazer epilasyon genital bölgeyi karartır mı?
  6. Genital bölge beyazlatma kaç seans?
  7. Beyazlatıcı kremler kanser yapar mı?
  8. Genital bolgedeki kararmalar nasil gecer?
  9. Lazer epilasyon Kararmayı geçirir mi?
  10. Özel bölge kararması nasıl beyazlar?

Genital bölge nasıl beyazlatılır doğal yöntemler?

Bir yemek kaşığı karbonat ve bir yemek kaşığı su kasenin içinde kıvama gelinceye kadar karıştırın. Genital bölgede ki kararmalara uygulayın. 5 ila 10 dakika beklettikten sonra ılık suyla durulayın.

Genital bölgeyi hangi krem beyazlatır?

Viaxi Beyazlatıcı Krem, özellikle (dış genital bölge, bikini, kol altı gibi) hassas cilt bölgelerindeki renk eşitsizliğini gidermeye yardımcı olmayı amaçlar. Cilt üzerinde oluşmuş renk koyulaşmalarını dereceli olarak açan etkili bir kremdir.

Lazer genital bölgeyi beyazlatır mı?

Lazer ile vajina beyazlatma işleminde cildin en üstünde bulunan epidermis tabakası soyulmaktadır. Bu tabakanın altında daha parlak ve pembe bir cilt tabakası yer almaktadır. Vajina beyazlatma işlemi için kullanılan lazer yöntemi ile makat, vajina girişi, iç-dış dudaklar ve anal bölgenin tamamı beyazlatılabilmektedir.

Cilt Beyazlatıcı kremler zararlı mı?

Cilt beyazlatıcı ürünlerin bazılarında da hidrokinon maddesi bulunuyor. Yine kremlerin uzun süreli kullanımında bu madde ciltte kızarıklık, yanma ve kaşınma yapıyor. Hidrokinonun tümörlere yol açtığından da şüphe ediliyor. Bazı beyazlatıcılarda bulunan cıva ise organları zedeliyor ve ölüme bile yol açabiliyor.

Lazer epilasyon genital bölgeyi karartır mı?

Son dönemde sıkça uygulanan lazer epilasyon işlemine bağlı olarak genital bölge de kararma sorunu da ortaya çıkabilmektedir. Ciltte yer alan melanin pigmentini aktif eden lazer ışığı kararmayı oluşturabilmektedir.

Genital bölge beyazlatma kaç seans?

Lazerle genital beyazlatma işleminde genellikle 4-6 seans yeterli olur. Kişinin cilt yapısı ve kararmanın derecesine göre bazen daha fazla seans uygulaması gerekebilir. Her seans arasında en az 3 hafta kadar bir süre olması istenir. Bu süre cildin en üst katmanının kendini yenilemesi için gereken zaman aralığıdır.

Beyazlatıcı kremler kanser yapar mı?

Beyazlatıcı kremlerin kullanılması halinde ciddi cilt rahatsızlıklarına neden olabileceği konusunda tüketicileri uyaran LGA hidrokinon barındıran kremlerin cilt derisini incelttiği ve cilt kanseri riskini artırdığı ölümcül karaciğer ve böbrek hasarına neden olduğu belirtildi.

Genital bolgedeki kararmalar nasil gecer?

Genital bölgede kararma ölü deri birikmesinden dolayı oluşabilir. Bu nedenle bu bölgeye uygun, hassas bir kese ile haftada 1-2 kez genital bölgenize kese yapabilirsiniz. Bu sayede ölü derilerden arınan genital bölge zamanla beyazlar.

Lazer epilasyon Kararmayı geçirir mi?

Lazer epilasyon cilt rengine uygun olmayan dalga boylarıyla, hatalı dozlarla uygulandığında ciltte yanık gelişebilir. Ve yanıktan sonra ciltte renk değişimleri gözlenebilir. Ancak güvenli cihazlarla, uzman kişiler tarafından uygulandığında lazer epilasyon ciltte kararma yapmaz.

Özel bölge kararması nasıl beyazlar?

Limon Masajı: vajina bölgesinde meydana gelen kararmalar üzerine birkaç damla limon damlatılır ve masaj yapılır. Limon tamamen kuruduktan sonra suyla durulanır. Bu işlemi 2-3 günde bir tekrar ederek, bölgede oluşan kararma azaltılabilir.