Benim kredi notum kaç?

İçindekiler:

  1. Benim kredi notum kaç?
  2. Kredi notunu mesajla nasıl öğrenebilirim?
  3. Iş bankası kredi notu nasıl öğrenilir?
  4. Findex notu nasıl alınır?
  5. Vodafone kredi notu nasıl öğrenilir?
  6. Risk Raporu nda kredi notu nerede yazıyor?
  7. Kredi notu nasıl öğrenilir Ziraat Mobil?
  8. Ziraat Bankası puan nasıl öğrenilir?
  9. Iş bankası kredi risk raporu nasıl alınır?

Benim kredi notum kaç?

Kredi Notu Kaç Olmalı?
Kredi NotuRisk GrubuKredi Kullanma Durumu
700-1099Orta RiskliDüşük
1100-1499Az RiskliGelire Bağlı
1500-1699İyiYüksek
1700-1900Çok İyiÇok Yüksek
2 satır daha

Kredi notunu mesajla nasıl öğrenebilirim?

Hangi operatörde olursanız olun TC Kimlik Numaranız ve Doğum Yılınızı aralarında bir boşluk bırakarak 1122'ye kısa mesaj göndermeniz gereklidir. Gelen mesaja göre kredi notunuzun iyi, kötü, çok iyi seviyede olduğu size bildirilecektir. Turkcell, Vodafone ve Türk Telekom aboneleri için 9 TL sorgulama ücreti aşınacaktır.

Iş bankası kredi notu nasıl öğrenilir?

Kredi notunuzu bilmiyorsanız İş Bankası İnternet Şubesi veya İşCep Uygulaması'nda yer alan Krediler Menüsü'nden, Kredi Risk Raporu alıp, bireysel kredilerinizin tüm geçmiş dönem verilerini içeren Findeks Kredi Notunuzu hemen öğrenebilirsiniz.

Findex notu nasıl alınır?

İkinci yöntem:Findeks İnternet Şubesi ya da Mobil Şube'den Findeks Kredi Notu alınmak istenen kişinin bilgileri girilerek kişiye SMS atılar ve Findeks Kredi Notu'nun paylaşımı için izin istenir. SMS'e olumlu cevap verilmesi ile onay verilebilir.

Vodafone kredi notu nasıl öğrenilir?

Vodafone hat sahipleri banka kredi puanını sorgulamak için yapmaları gereken tek şey aşağıdaki resimde de yer aldığı gibi SMS bölümlerine girmeleri T.C. kimlik numarasını yazması arada bir boşluk bırakıp sadece doğum yılını girmeleri ve bu mesajı 1112 ye göndermeleridir.

Risk Raporu nda kredi notu nerede yazıyor?

e-Devlet Risk Merkezi Raporu'nda kredi notu yer almıyor. Kredi notu öğrenmek için Findeks ya da banka şubelerinden ücret karşılığında hizmet alınabilir. Verilen rapor anlaması, yorumlanması oldukça zor bir yapıda. Raporu görüntülemek için gönderilen şifreyi birden fazla kez yazmak gerekiyor.

Kredi notu nasıl öğrenilir Ziraat Mobil?

Ziraat Mobil uygulaması üzerinden kredi skoru öğrenmek mümkün değildir. Bilgisayar üzerinden internet şubesine girmeniz gerekmektedir. Anında Kredi Kullanmak İçin Kredi Notum Kaç Olmalı? İnternet üzerinden yapılan kredi başvurunuzun onaylanabilmesi için kredi notunuzun 15 arasında olması gerekmektedir.

Ziraat Bankası puan nasıl öğrenilir?

Kredi notunuzu TCKN boşluk DOĞUM YILInızı yazıp 1122'ye göndererek öğrenebilirsiniz.

Iş bankası kredi risk raporu nasıl alınır?

Risk Raporu Nasıl Alınır? Risk raporunuzu İnternet Şubemiz, Bankamatiklerimiz ya da İşCep mobil uygulaması aracılığıyla alabilir veya Şubelerimizi ziyaret edebilirsiniz. Bankamatiklerimiz aracılığıyla risk raporu almak istiyorsanız, kredi kartınızla işlem yapmanız gerekir.