Sibel Can Hakan Ural neden ayrıldı?

İçindekiler:

  1. Sibel Can Hakan Ural neden ayrıldı?
  2. Çağatay Karahan neden öldü?
  3. Neler oluyor hayatta hangi kanalda saat kaçta?
  4. Hakan Ural ile Kim program yapıyor?
  5. Karahan Çantay öldü mu?
  6. Karahan Çantay cenazesi geldi mi?
  7. Sibel Can'ın büyük oğlunun ismi ne?

Sibel Can Hakan Ural neden ayrıldı?

Sibel Can ve Karahan Çantay'ın klip ve film çekimlerindeki yakınlaşması aralarında aşk dedikodusu çıkmasına neden oldu. ... Sibel Can Hakan Ural çifti bu olayların ardından ayrılınca Karahan Çantay, Sibel Can'ın Hakan Ural'la evliliğinin bitmesinin de sebebi olarak gösterildi.

Çağatay Karahan neden öldü?

1995 yılında Türkiye'nin ilk erkek güzeli seçilen Karahan Çantay, Tayland'da geçirdiği trafik kazası sonrası yaşamını yitirdi.

Neler oluyor hayatta hangi kanalda saat kaçta?

Hakan Ural ve Nur Tuğba Namlı'nın birlikte sundukları #NelerOluyorHayatta hafta içi her gün 09:00'da KanalD'de!

Hakan Ural ile Kim program yapıyor?

Şimdilerde ise Kanal D'de yayımlanan Neler Oluyor Hayatta adlı sabah programında Nur Tuğba Algül ile birlikte yorumculuk yapmaktadir.

Karahan Çantay öldü mu?

Karahan Çantay/Ölüm tarihi

Karahan Çantay cenazesi geldi mi?

Eski manken ve oyuncu Karahan Çanta Karahan Çantay (47), matematik öğretmeni olarak görev yaptığı Bangkok'ta 7 Mart Pazar günü motosikletiyle geçirdiği kaza sonucu hayatını kaybetti. ... Çantay'ın cenazesi, Adli Tıp Kurumu'ndaki işlemlerinin ardından kardeşi Erinç Çantay tarafından teslim alınarak Ankara'ya getirildi.

Sibel Can'ın büyük oğlunun ismi ne?

Engincan Ural alışveriş turundaŞarkıcı Sibel Can'ın büyük oğlu Engincan Ural, geçtiğimiz gün Zorlu Alışveriş Merkezi'nde görüntülendi. Çocuklarla tatilSibel Can, oğulları Engincan Ural, Emir Aksüt ve kızı Melisa Ural'la tatil yapıyor.