SGK giriş belgesi nereden alinir?

İçindekiler:

  1. SGK giriş belgesi nereden alinir?
  2. SSK giriş nasıl öğrenilir?
  3. SSK kartı fotokopisi nereden alınır?
  4. Işe giriş yapıldığı nasıl anlaşılır?
  5. SGK stajyer işe giriş bildirgesi nereden alınır?
  6. Get SGK aktif 4A sorgu nedir?

SGK giriş belgesi nereden alinir?

SGK hizmet dökümünü Sosyal Güvenlik Kurumu'na giderek alabileceğiniz gibi elektronik ortam üzerinden de sağlamanız mümkündür. Ayrıca, sigortalı bir çalışan olarak bağlı olduğunuz iş yerinin özlük veya muhasebe birimine talepte bulunarak da SGK hizmet dökümünüzü elde etmeniz mümkün olur.

SSK giriş nasıl öğrenilir?

SGK kaynaklı işe giriş tarihi sorgulama, sigorta başlangıç tarihi sorgulama olarak geçmektedir. Bu kapsamda ilk yapmanız gereken e-sgk internet sitesine giriş yapmalısınız. Bunun için www.sgk.gov.tr internet adresini kullanabilirsiniz. Ardından ekran, sizden bazı kimlik bilgilerinizi isteyecektir.

SSK kartı fotokopisi nereden alınır?

İşyerindeki muhasebeden isteyebilirsiniz sistemde giriş yaptıkları için kart çıkarabilirler. Diyelim ki kaybetteniz, Yenileme gereksinimi yok fakat Sosyal Sigortalar Kurumu Müdürlüğüne başvurarak yenisini çıkarabilirsiniz.

Işe giriş yapıldığı nasıl anlaşılır?

İşe giriş tarihinizi E-Devlet üzerinden SGK hizmet dökümü alma bölümünden öğrenebilirsiniz. SGK İŞE GİRİŞ TARİHİ SORGULAMA NASIL YAPILIR? İşe başlama tarihinizi SGK hizmet dökümünüze ulaşarak öğrenebilirsiniz. Hizmet dökümünüzün üzerinde yer alan "Dönem / Ay" bölümünün altında yazan tarih işe başladığınız tarihtir.

SGK stajyer işe giriş bildirgesi nereden alınır?

SGK İşe Giriş Bildirgeniz www.turkiye.gov.tr(e-devlet) adresinde! Zorunlu yaz stajını yapacak öğrencilerimiz SGK İşe Giriş Bildirgelerini www.turkiye.gov.tr(e-devlet) adresinden 26.06.2020 tarihinden itibaren (Temmuz ayında staja başlayacak öğrenciler) temin edebilirler.

Get SGK aktif 4A sorgu nedir?

SGK 4A aktif ne demek diye baktığınızda ise fiilen herhangi bir sigortalı işte çalışan kişilerin sahip olduğu haklardır. SGK 4A hizmet dökümü bilgilerinizi e-Devlet üzerinden görebilir, prim gün sayınızı öğrenebilirsiniz. Sistem üzerinden 4A özet hizmet dökümü ile güncel bilgilere ulaşabilirsiniz.