Buse Varol kac aylik hamile?

İçindekiler:

  1. Buse Varol kac aylik hamile?
  2. Buse Varol 2 bebeğini doğurdu mu?
  3. Buse Varol'un bebeği oldu mu?
  4. Buse Varol dogumu normal mi?
  5. Buse varolun kızı ne zaman doğdu?
  6. Buse Varol Eliz Normal doğum mu sezeryan mı?
  7. Burak bebek kaç kilo doğdu?

Buse Varol kac aylik hamile?

Alişan, çocuğu ve bakıcısıyla İzmir'e giderken 3 takla atan araçtan sağ çıkan Buse Varol, kaza sonrası Instagram'da müjdeli bir haber verdi. Feci kazadan sağ kurtuldukları için şanslı olduklarını söyleyen Varol, 5 haftalık hamile olduğunu da söyledi.

Buse Varol 2 bebeğini doğurdu mu?

Buse Varol ile evli olan Alişan'ın ikinci bebeği bugün dünyaya geldi. Eşinin doğumuna giren Alişan, Instagram hesabından paylaşım yaparak kızının sağlıklı bir şekilde dünyaya geldiğinin müjdesini verdi. Şubat 2019'da oğulları Burak'ı kucaklarına alan Alişan- Buse Varol çifti, ikinci kez anne-baba oldu.

Buse Varol'un bebeği oldu mu?

2019'un şubat ayında oğulları Burak'ı kucaklarına alan Alişan ve Buse Varol, 6 Şubat'ta dünyaya gelen kızlarına Eliz adını verdi.

Buse Varol dogumu normal mi?

Varol'un doktoru yaptığı açıklamada durumlarının iyi olduğunu ve bebeğin gram doğduğunu söyledi. ... Anne baba olmanın mutluluğunu taşıyan çiftten Buse Varol son ana kadar normal doğum yapacağını söylemiş olsa da bebeğin kilolu olmasından dolayı doğum sezaryen ile gerçekleştirildi.

Buse varolun kızı ne zaman doğdu?

2019'un şubat ayında oğulları Burak'ı kucaklarına alan Alişan ve Buse Varol, 6 Şubat'ta dünyaya gelen kızlarına Eliz adını verdi. İkinci kez çocuk heyecanı yaşayan ikili kızlarına kavuşma anına ait kareleri yayınladı. Bu özel anında eşini yalnız bırakmayan Alişan doğuma girdi.

Buse Varol Eliz Normal doğum mu sezeryan mı?

Hamilelik döneminde süreci sağlıklı geçirebilmek için oldukça dikkat eden Buse Varol 21 kilo almıştı. Oğlu Burak'ı normal doğumla dünyaya getirmek isteyen ancak son anda yaşadığı problem sebebiyle sezaryen doğum yapan ünlü oyuncu Buse Varol, hamilelik döneminde aldığı kilolardan kurtuldu.

Burak bebek kaç kilo doğdu?

2019'un şubat ayında oğulları Burak'ı kucaklarına alan ikili, kızlarına Eliz adını verdi. Çiftin bebeği, 52 cm. ve üç kilo 755 gram olarak dünyaya geldi.