Burak Elmas yönetim listesi ne iş yapıyor?

İçindekiler:

  1. Burak Elmas yönetim listesi ne iş yapıyor?
  2. Burçak Emre Zorlu ne iş yapar?
  3. Turhan Özen Kimdir?
  4. Ali Polat Bengiserp kimdir?
  5. Burçak Zorlu ne iş yapar?
  6. Turhan Özen kaç yaşında?
  7. THY Kargo Başkanı kim?

Burak Elmas yönetim listesi ne iş yapıyor?

2008 yılından itibaren Godiva Investment şirketinde CEO görevini ifa eden ve grup yönetim kuruluna bağlı çalışan Burak Elmas, aynı zamanda gıda ürünleri imalatında en büyük Türk işletmelerinden biri olan Yıldız Grup'ta da Yönetim Kurulu üyeliği yapmış, görev süresince önemli stratejik pozisyonlar üstlenmiştir.

Burçak Emre Zorlu ne iş yapar?

Güneşli AŞ Yönetim Kurulu Başkanlığı, Fatro SpA İtalya ve Xantek Biologicals Yönetim Kurulu Üyeliği görevi yapmıştır. 30'u aşkın ülkenin ilaç sektöründe 25 yıllık proje ve organizasyon yönetim tecrübesi vardır. Proje finansmanı, kurum ve kurumsal gelişim, markalaşma ve marka yönetimi konularında uzmandır.

Turhan Özen Kimdir?

Turhan Özen - Yönetim Kurulu Üyesi - GALATASARAY.ORG. Galatasaray Lisesi ve Boğaziçi Üniversitesi İşletme Bölümü mezunudur. Yüksek lisansını Koç Üniversitesi Exectutive MBA Programı ile tamamlanmıştır. Türk Hava Yolları A.O'da Kargo'dan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı.

Ali Polat Bengiserp kimdir?

Galatasaraylılar Derneği'nde 2001-2009 yılları arasında 6 yıl yönetim kurulu üyesi olarak, 2013-2019 yıllarında ise başkan olarak görev yaptı. Galatasaray Eğitim Vakfı (GEV) ve Galatasaray Yardımlaşma Vakfı'na (GSYV) mütevelli üyesi olan Ali Polat Bengiserp, aynı zamanda Galatasaray Spor Kulübü Divan Kurulu üyesidir.

Burçak Zorlu ne iş yapar?

Burçak Emre Zorlu lise eğitimini Galatasaray lisesinde tamamladıktan sonra Londra'da ekonomi üzerine eğitim almıştır. İş insanı olan Zorlu, Güneşli A.Ş.'nin Yönetim Kurulu Başkanıdır. Aynı zamanda birçok firmada veteriner ilaç endüstrisindeki çeşitli alanlarda 25 yıllık kapsamlı deneyime sahiptir.

Turhan Özen kaç yaşında?

1968 doğumlu olan Turhan Özen, orta ve lise eğitimini Galatasaray Lisesi'nde aldıktan sonra sırası ile lisans eğitimini Boğaziçi Üniversitesi İşletme Fakültesinde ve yüksek lisans eğitimini Koç Üniversitesi Executive MBA programında tamamlamıştır.

THY Kargo Başkanı kim?

Uluslararası Taşımacılık ve Lojistik Hizmet Üretenleri Derneği UTİKAD'ı ziyaret eden THY Kargo Başkanı Ali Türk, UTİKAD Başkanı Turgut Erkeskin, yönetim kurulu üyeleri ve UTİKAD Havayolu Çalışma Grubu Başkanı Arif Badur ile bir araya geldi.