Samsun'da su kesintisi var mı?

İçindekiler:

  1. Samsun'da su kesintisi var mı?
  2. Sular ne zaman gelecek telefon?
  3. Saski nin telefon numarası kaç?
  4. Samsunda su ne kadar?
  5. Saski Su ne zaman kesilir?
  6. Su kesintisi nasıl öğrenebilirim?
  7. Su kesintisi nereye şikayet edilir?
  8. Borcundan dolayı kapanan su ne zaman açılır?
  9. Saski Genel Müdürü kim oldu?
  10. Saski Genel Mudur?
  11. Samsun su aboneliği nasıl alınır?
  12. Saski Yapılandırma nasıl yapılır?
  13. Su faturası kaç gün gecikirse kesilir?
  14. Su borcu varsa abonelik alınır mı?
  15. Istanbul su kesintisi ne zaman bitecek?
  16. Borcundan dolayı kapanan su nasıl açılır?
  17. Elektrik su aynı gün açılır mı?

Samsun'da su kesintisi var mı?

Planlanmış bir su kesintisi bulunmamaktadır.

Sular ne zaman gelecek telefon?

İSKİ Alo 185 servisi 7 gün 24 saat kesintisiz olarak hizmet vermektedir. Tüm telefonlardan 185'i tuşlayarak İSKİ Alo 185 Servisi'ne ulaşabilirsiniz.

Saski nin telefon numarası kaç?

Bir telefon kadar yakınız 7 gün 24 saat ulaşılabilen Alo 185 Çağrı Merkezi ve 0(264) 888 20 00 santral numaramız ile içmesuyu, kanalizasyon ve yağmursuyuna dair istek ve talepler, kaçak su ihbarı, fatura ve abonelik bilgileri gibi diğer birçok işlem hızlı ve kolay bir şekilde yapılabiliyor.

Samsunda su ne kadar?

Samsun Büyükşehir Belediyesi, Samsun Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) Genel Müdürlüğü komisyon toplantısında "4,85 TL/m3 olan mevcut su tarifesinin 1 Haziran 2021 tarihi itibarıyla 4,61 TL/m3 olarak belirlenmesi" teklifi oy çokluğu ile kabul edilerek meclise havale edildi.

Saski Su ne zaman kesilir?

SASKİ Genel Müdürlüğü Yönetim Kurulu kararı ile su tüketimi tahakkuk ve tahsilatlarının üst sınırı; doğal afet, deprem vb. olağanüstü durumlar olmadıkça en az 1 ay, en çok 2 ayı geçmeyen dönemlerde yapılır.

Su kesintisi nasıl öğrenebilirim?

İSKİ Alo 185 servisi 7 gün 24 saat kesintisiz olarak hizmet vermektedir. Tüm telefonlardan 185'i tuşlayarak İSKİ Alo 185 Servisi'ne ulaşabilirsiniz. - T.C. Kimlik No Güncelleme gibi konularda kısa sürede hizmet alabilirsiniz.

Su kesintisi nereye şikayet edilir?

Abonelerimizle iletişimimiz noktasında 7 gün 24 saat kesintisiz biçimde 18 personeli ile hizmet veren Alo 185 Çağrı Merkezi, vatandaşlarımızın her türlü istek, şikayet ve ihbarlarını Kurumumuza en kolay biçimde iletebilmesi ve kayıt altına alınan başvuruların en kısa sürede çözüme ulaştırılması esasına dayalı olarak ...

Borcundan dolayı kapanan su ne zaman açılır?

Borçtan dolayı kesilmiş olan suyun açılması için saat 17:30'dan sonra yapılan ödemelerde, ilgili birim tarafından yapılacak olan su açımı bir sonraki resmi iş gününde işleme konulacaktır. Tebligat süresi zarfında ödemediği için suyu kesilen abonelere 31 TL kesim ücreti tahakkuk ettirilir.

Saski Genel Müdürü kim oldu?

Organizasyon
YÖNETİM KURULU
GENEL MÜDÜRLÜK
Genel MüdürYiğit TURAN
Teftiş Kurulu BaşkanıNaci İRİS
Özel Kalem MüdürüHaluk İLDENİZ
83 satır daha

Saski Genel Mudur?

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü'ne Yiğit Turan atandı.

Samsun su aboneliği nasıl alınır?

İlk Abonelik Başvurusu
  1. Abonelik Başvuru Formu (SASKİ'den matbu olarak veya internet sitesinden temin edilir.),
  2. Yapı ruhsatı aslı veya onaylı sureti / süresi 5 yılı geçmemiş,
  3. Kimlik ibrazı (T.C. kimlik numaralı),
  4. Parsele ait imar durum belgesi,
  5. İçme suyu bağlantı bedeli (20 m'ye kadar 800 TL, her ilave metre için 25 TL)
Daha fazla öğe...

Saski Yapılandırma nasıl yapılır?

Taksitlendirme yapmak isteyen abonelerimiz https://sube.sakarya-saski.gov.tr/sube/fatura/taksit.aspx üzerinden veya Tahakkuk servisimizde bulunan taksitlendirme birimimize nüfus cüzdan aslı ile birlikte müracaat ederek işlemlerini yapabilmektedirler.

Su faturası kaç gün gecikirse kesilir?

Su faturasında toplam ödeme ihlalleri 3 fatura ile sınırlandırılmıştır. Üçüncü fatura da ödenmediği takdirde 10 gün içerisinde su kesilir. Kesme tarihi de dahil olmak üzere 2 ay içerisinde hala ödeme yapılmazsa yasal icra süreci başlar. Bu gecikmeye ise faizlerde yansıtılır.

Su borcu varsa abonelik alınır mı?

Kullanıcıların ödemediği abonelik borçları, yeni maliki bağlamıyor. Ancak kimi zaman eski malikin borcundan dolayı yeni malike abonelik açtırılmıyor. Bu gibi durumlarda yeni abonelik tesisi için başvurulduğunun ancak eski abonenin borcu yüzünden yeni sözleşme imzalanmayacağının yanıtı yazılı olarak talep ediliyor.

Istanbul su kesintisi ne zaman bitecek?

Çalışmanın tahmini olarak 4.10.2021 tarihinde saat 22:00 civarı bitirilmesi öngörülmektedir. Çalışmanın tahmini olarak 4.10.2021 tarihinde saat 22:00 civarı bitirilmesi öngörülmektedir. Seçili ilçeye ait arıza - kesinti bilgisi bulunmamaktadır.

Borcundan dolayı kapanan su nasıl açılır?

Abone sahibi tarafından tüm su borcu ve kapatma-açma ücreti ödenir. Abone İşleri Dairesi büroları veya Alo185'i arayıp bilgi verilir. Borcunu ödeyen abonelerin ilgili adreste,saha ekipleri tarafından sayacı tesisata mühürleme işlemi yapılır.Abone suyu kullanıma açılır.

Elektrik su aynı gün açılır mı?

Başvurunun ardından en geç 5 iş günü içinde elektrik açılır.