Terazilerin özellikleri nedir?

İçindekiler:

  1. Terazilerin özellikleri nedir?
  2. Hangi ayda doğanlar Terazi burcu?
  3. Terazi burcu duygusal mı?
  4. Ekim ne burcu?
  5. Terazi burcu hırslı mıdır?

Terazilerin özellikleri nedir?

Hava grubuna ait Terazi burçları nazik, güler yüzlü ve güzelliklerine düşkün olmalarıyla bulundukları ortamda dikkatleri çekerler. Her zaman pozitif enerji saçan bu burç, hayatın güzelliklerine kendini adamıştır. ... Hava grubu olan bu burç dengesi bozulduğunda kararsızlıklar da yaşamaya başlayacaktır.

Hangi ayda doğanlar Terazi burcu?

İster ailede, ister aşkta veya işte, her zaman doğru dengeyi, doğru ölçüyü arıyor. Terazi burcu eylül ve ekim aylarını kapsıyor.

Terazi burcu duygusal mı?

Hem aşırı derecede duygusal hem de aşırı derecede eğlenceli insanlar olan teraziler, size 'hayatımı yaşamadım' dedirtmezler. Onlarla aktiviteden aktiviteye koşabilir, hayatınızın her anını eğlence içinde geçirebilirsiniz. Eğer sıkılgan ve uyuşuk bir tipseniz, bir terazi hayatınızı değiştirebilir!

Ekim ne burcu?

Terazi (Latince: Libra), Batı astrolojisinde zodyakın hayvansal olmayan sembollerinden biridir. 23 Eylül - 22 Ekim tarihleri arasında doğanların burcudur. Yönetici gezegeni Venüstür.

Terazi burcu hırslı mıdır?

Sosyal, hırslı ve sevgi dolu insanlardır. Aşık oldukları kişiye bağlıdırlar. Adaletli olmaları onların en belirgin özelliğidir. Terazi kadınları çok kararsızdır. Ayrıca eleştireldir ve değişken bir ruh haline sahiptir.