Anadolu üniversitesi ikinci üniversite ücretleri nereye yatırılacak?

İçindekiler:

  1. Anadolu üniversitesi ikinci üniversite ücretleri nereye yatırılacak?
  2. AÖF ikinci üniversite kayıt evrakları nelerdir?
  3. AÖF ikinci üniversite yeni kayıt nasıl yapılır?
  4. Ikinci üniversite ücretleri nasıl ödenir?
  5. Ikinci üniversite ödemesi nereye yapılıyor?
  6. Aöf'ye kayıt nasil yapilir?
  7. Ikinci üni kaydı nasıl yapılır?

Anadolu üniversitesi ikinci üniversite ücretleri nereye yatırılacak?

Ders seçimi işlemini yapan öğrenciler 2021-2022 Öğretim Yılı Güz Dönemi Dönem Öğretim Gideri, Dönem Öğrenim Ücreti ve Dönem Öğrenci Katkı Payı ödemelerini yukarıda belirtilen tarihler arasında; Kredi Kartı/Banka Kartıyla, Ziraat Bankası ATM'lerinden (kartlı veya kartsız), Mobil Bankacılık veya İnternet Bankacılığından ...

AÖF ikinci üniversite kayıt evrakları nelerdir?

AÖF ikinci üniversite kaydı için gerekli belgeler şöyle:
  • - İnternet Başvuru Belgesi.
  • - Öğrenci Bilgi Formu.
  • - Diploma veya Geçici Mezuniyet Belgesinin Onaylı Fotokopisi.
  • - Yurt Dışı Mezuniyet Belgesi.

AÖF ikinci üniversite yeni kayıt nasıl yapılır?

https://aof.anadolu.edu.tr/kayit/ adresinden ikinci üniversite linkine tıklanır. Uyarılar sayfası dikkatlice okunur ve KAYIT İŞLEMİNE BAŞLA butonuna tıklanır. Nüfus Bilgileri ekranında TC Kimlik No, Anne Adı, Baba Adı ve Doğum tarihi girilerek NÜFUS BİLGİ GETİR butonuna tıklanır.

Ikinci üniversite ücretleri nasıl ödenir?

ikinci üniversite kayıt yenileme tarihleri içerisinde AKSİS sistemi üzerinde yer alan referans numarası ile materyal / katkı / öğrenim ücreti miktarına göre ödeme gerçekleştirilmelidir. AUZEF harç demenizi HalkBank Şube/ATM'lerinden ya da AKSİS sistemi üzerinden online yapabilirsiniz.

Ikinci üniversite ödemesi nereye yapılıyor?

Ücretlerin T.C. Kimlik numaraları ile Halkbank, Vakıfbank veya Ziraat Bankası şubeleri ya da internet bankacılığı aracılığıyla ödenmesi gerekmektedir.

Aöf'ye kayıt nasil yapilir?

Adaylar, http://aof.anadolu.edu.tr adresinden Kayıt Otomasyonu bağlantısı “ÖSYS Yeni Kayıt” linkine tıklayarak internet başvurularını gerçekleştireceklerdir. Daha sonra kayıt için gerekli belgeleri hazırlayarak, banka ödemesini yaptıktan sonra AÖF Bürolarından kayıt işlemlerini tamamlayacaklardır.

Ikinci üni kaydı nasıl yapılır?

İkinci üniversite ön kayıt işlemini Yükseköğretim Bilgi Sisteminde (YÖKSİS) mezuniyet ya da öğrencilik bilgisi mevcut olan öğrenci adayları İKİNCİ ÜNİVERSİTE KAYIT SAYFASI'ndan yapabilirler. Bu adresten ön kayıt işlemini yapan adayların kesin kayıt işlemleri için herhangi bir belge göndermelerine gerek yoktur.