Kuzey Marmara Otoyolu ücreti nereye ödeniyor?

İçindekiler:

  1. Kuzey Marmara Otoyolu ücreti nereye ödeniyor?
  2. Istanbul köprü ücretleri nasıl ödenir?
  3. Kuzey Marmara Otoyolu Yap işlet devret kaç yıl?
  4. KMO 7 kesim ne zaman açılacak?
  5. Kuzey Marmara Otoyolu tamamı ne zaman açılacak?
  6. Kuzey Marmara Otoyolu ne kadar 2021?
  7. HGS OGS borcu nasıl ödenir?
  8. Igb nereye ödenir?

Kuzey Marmara Otoyolu ücreti nereye ödeniyor?

İş Bankası'nın hayatı kolaylaştıran dijital bankacılık uygulamaları ile Kuzey Marmara Otoyolu'nun Avrupa ve Anadolu bölümleri ile birlikte Avrasya Tüneli'nde gerçekleşen ihlalli geçişler için de ödeme yapılabiliyor.

Istanbul köprü ücretleri nasıl ödenir?

Evet, NAKİT gişelerinde geçiş ücretini Kredi Kartınızla, Banka Kartınızla ya da Nakit olarak ödeyebilirsiniz. Gişelerde durmadan; 20 km/saat hızla geçmek istiyorsanız aracınıza ait plakaya tanımlı, yeterli bakiyesi olan veya hesabınıza bağlı ya da kredi kartınızla ilişkilendirilmiş OGS/HGS etiketi almanızı öneririz.

Kuzey Marmara Otoyolu Yap işlet devret kaç yıl?

» 3. Boğaz Köprüsü ve Kuzey Marmara Otoyolu'nun işletmesi, 10 yıl 2 ay 20 günlük süre ile IC İçtaş – Astaldi JV tarafından yapılacak. Bu süre sonunda Ulaştırma Bakanlığı'na teslim edilecektir.

KMO 7 kesim ne zaman açılacak?

Kurtköy-Akyazı arası Otoyolun bu kesimi, inşaat süresi dahil 6 yıl 9 ay 12 gün sonra Karayolları Genel Müdürlüğü'ne devredilecektir. Otoyolun altıncı ve son kesimi olan TEM-İzmit-1 kavşağı ile Akyazı arasındaki bölüm 20 Aralık 2020'de trafiğe açıldı.

Kuzey Marmara Otoyolu tamamı ne zaman açılacak?

Kuzey Marmara Otoyolu Projesi'nde Habipler ile Hasdal kavşakları arasında kalan son bölümün 21 Mayıs Cuma günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu'nun katılımıyla hizmete açılması planlanıyor.

Kuzey Marmara Otoyolu ne kadar 2021?

2021 Otoyol Ücretleri
Otoyol TipleriGiriş-ÇıkışGeçiş Ücreti (Otomobi için)
Kuzey Çevre OtoyoluFenertepe-Kurnaköy88,50 TL
Kuzey Marmara Avrupa OtoyoluÇatalca-Fatih31,00 TL
Kuzey Marmara Anadolu OtoyoluKurnaköy-Sevindikli Kuzey71,50 TL
Ankara-Niğde OtoyoluAnkara Gölbaşı-Niğde Gölcük144,50 TL
7 satır daha

HGS OGS borcu nasıl ödenir?

Geçiş İhlali Ödemeleri Nereye Yapılır? HGS ihlalli geçiş ödemelerini hesabına bakiye yükleyerek yapabilirsiniz: PTT HGS Bakiye Yükleme Sayfası anlaşmalı bankaların internet şubelerinden.

Igb nereye ödenir?

Borç kaydına ilişkin ödemeler T.C. Ziraat Bankası A.Ş. veya QNB Finansbank A.Ş. şubeleri ile bu bankaların internet bankacılığı sistemlerinden, igs.otoyolas.com.tr internet adresinden ihlalli geçiş sorgusu sonrasında “ödeme yap” seçeneği ile ya da OTOYOL A.Ş. Mobil Uygulaması telefona indirilerek yapılabilir.