Ensar davası ne oldu?

İçindekiler:

  1. Ensar davası ne oldu?
  2. Ensar Vakfı Tacizci öğretmen kim?
  3. Ensar Vakfı nedir ne iş yapar?
  4. Ensar Vakfının başkanı kimdir?
  5. Ensar tecavüzcüsü kaç yıl ceza aldı?
  6. Ensar Vakfı hangi cemaate bağlı?
  7. Muharrem büyüktürk ne öğretmeni?
  8. Ensar Vakfı nerelerde var?
  9. Ensar vakfındaki Tacizci kaç yıl ceza aldı?
  10. Altınoluk Dergisi hangi cemaate ait?
  11. Ensar Vakfı olayı Muharrem büyüktürk kimdir?
  12. Ensar ne demek wikipedia?
  13. Hüseyin Kader kimdir?
  14. Altınoluk Dergisi kime ait?

Ensar davası ne oldu?

Karaman'da Ensar Vakfı'na bağlı olduğu iddia edilen yurtlarda 2012-2015 arasında 10 çocuğa cinsel istismarda bulunmakla suçlanan öğretmen Muharrem Büyüktürk 508 yıl 3 ay hapis cezasına mahkum edildi. Dava yoğun güvenlik önlemleri altında, kapalı oturumda Karaman Ağır Ceza Mahkemesi'nde görüldü.

Ensar Vakfı Tacizci öğretmen kim?

İstismarın duyulmasının ardından, cinsel istismara mağruz bırakan sanık Muharrem Büyüktürk Ağır tutuklanarak, 508 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Ensar Vakfı nedir ne iş yapar?

Türkiye genelinde onlarca şubesi vardır, "din ve ahlak eğitimi" ile "değerler eğitimi" vermeyi amaçlayan vakıfta ileri seviyede Arapça dil eğitimi verilmekte, temel İslami ilimler ve sosyal bilimler alanlarında da eğitim seminerleri düzenlenmektedir.

Ensar Vakfının başkanı kimdir?

Ensar Vakfı Genel Başkanı Dr. Şener Ağaç, Genel Müdür Turan Koç, Bursa Şube Başkanı Ali Fuat Şahin ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Vali Yakup Canbolat'ı ziyaret etti.

Ensar tecavüzcüsü kaç yıl ceza aldı?

Karaman'da 10 erkek öğrenciye 'cinsel istismarda' bulunan ve Ensar Vakfıyla bağlantısını itiraf eden tecavüzcü öğretmen Muharrem Büyüktürk'e 508 yıl ceza verildi. Büyüktürk'ün mahkemedeki son sözleri “Ensar da KAİMDER de istediğini aldı, arada beni kurban ettiler” oldu.

Ensar Vakfı hangi cemaate bağlı?

Erenköy Cemaati, Cumhuriyet dönemi Türkiye'sinde kurulan bir tarikattir. Nakşibendilik geleneği içinde olup esnaf ve işadamları kolu olarak bilinir.

Muharrem büyüktürk ne öğretmeni?

Karaman'da bir ilkokulda görevli sınıf öğretmeni 1 çocuk babası Muharrem Büyüktürk, 2012- 2015 yılları arasında gönüllü belletmenlik yaptığı Ensar Vakfı ve Karaman İmam Hatip Okulları Mezunları Derneği'ne (KAİMDER) bağlı yurtlarda kalan 10 erkek öğrenciye 'cinsel istismarda' bulunduğu iddiasıyla, Karaman Ağır Ceza ...

Ensar Vakfı nerelerde var?

  • İstanbul/Ataşehir Şubesi.
  • İstanbul/Beylikdüzü Şubesi.
  • İstanbul/Kartal Şubesi.
  • İstanbul/Güngören Şubesi.
  • İstanbul/Esenler Şubesi.
  • İstanbul/Kağıthane Şubesi.
  • İstanbul/Sancaktepe Şubesi.
  • İstanbul/Üsküdar Şubesi.
Daha fazla öğe...

Ensar vakfındaki Tacizci kaç yıl ceza aldı?

Mahkeme sonucunda ise sanık Muharrem Büyüktürk her öğrenci için ayrı ayrı olmak üzere toplamda 508 yıl 3 ay hapis cezası almıştır.

Altınoluk Dergisi hangi cemaate ait?

Faaliyetleri. Cemaatin kurulu önemli vakfı Aziz Mahmut Hüdâyî Vakfı'dır. Cemaatin Ankara kolunu Muradiye Vakfı yürütmektedir. Cemaatin bir yayın organı Altınoluk dergisidir.

Ensar Vakfı olayı Muharrem büyüktürk kimdir?

Ensar Vakfı tecavüz skandalı, Karaman'da Ensar Vakfı ve Karaman Anadolu İmam Hatip Lisesi Mezunları Derneği'ne (KAİMDER) ait evlerde kalan çocukların cinsel istismara ve tecavüze maruz kalması olayı. 2012-2015 yılları arasında, 9-10 yaşlarında çok sayıda çocuğa tecavüz ettiği polis raporuyla belgelenen 54 yaşındaki ...

Ensar ne demek wikipedia?

Ensar (Arapça: أنـــــصــــار), Arapçada "yardım edenler, yardımcılar" demektir.

Hüseyin Kader kimdir?

Karabük / Safranbolu doğumlu. Marmara Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Din Sosyolojisi Yüksek lisans Mezunu.

Altınoluk Dergisi kime ait?

Musa Topbaş tarafından organize edilen Erenköy Cemaati'nin İstanbul kolu tarafından, 1986 yılında yayınlanmaya başladı. İlk sayısı Mart 1986'da çıktı. Altınoluk, İslamcı bir çizgide Türkçe içerikle yayın yapmaktadır.