Isgyo ne iş yapar?

İçindekiler:

  1. Isgyo ne iş yapar?
  2. Iş GMYO Hisse kimin?
  3. Iş GYO hangi pazarda?
  4. Gayrimenkul yatırım Ortakliği ne iş yapar?
  5. Kanal istanbul projesi hangi GYO?
  6. Torunlar GYO ne iş yapar?
  7. Ozak GYO kimin?
  8. Gayrimenkul yatırım ortaklıkları nasıl vergilendirilir?
  9. Kanal İstanbul Hangi çimento tedarikçisi?
  10. Torunlar sahibi kim?

Isgyo ne iş yapar?

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. (İş GYO), güçlü portföyü ve mali yapısıyla sektörünün önde gelen şirketlerinden biridir. Gayrimenkullere ve gayrimenkul projelerine yatırım yapan İş GYO, Sermaye Piyasası Kurulu'nun düzenlemelerine uygun olarak faaliyetlerini sürdürmektedir.

Iş GMYO Hisse kimin?

(ISGYO)

Iş GYO hangi pazarda?

İş GYO hangi borsada, hangi pazarda işlem görmektedir? İş GYO hisseleri, “ISGYO” hisse kodu ile Borsa İstanbul'da, YILDIZ PAZAR - GRUP 2'de işlem görmektedir.

Gayrimenkul yatırım Ortakliği ne iş yapar?

Gayrimenkul yatırım ortaklığının amacı, getiri potansiyeli yüksek gayrimenkullere ve gayrimenkul projelerine yatırım yapmak, portföyündeki gayrimenkullerden kira geliri ve gayrimenkul alım satım kazancı elde etmektir.

Kanal istanbul projesi hangi GYO?

Kanal İstanbul güzergahındaki en büyük arazi operasyonuna ise Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) imza attı.

Torunlar GYO ne iş yapar?

Torunlar GYO aynı zamanda Türkiye'nin en büyük yerli AVM yatırımcısı olarak perakende sektörünün gelişimine katkı sağlayan öncü şirketlerden biridir. Torunlar Grubu, avm yönetim hizmetleri ve eğlence sektörüne yönelik yatırımlar hayata geçiren Torun AVM şirketi ile de sektöründe öncü projelere imza atmaktadır.

Ozak GYO kimin?

Tekstil sektöründeki başarılarından sonra inşaat sektörüne geçiş yapmış bir işadamı olan Ahmet Akbalık, Özak Global Holding Yönetim Kurulu Başkanı. Bugün İn-Er Yapı, Aktay Turizm, Özak Enerji, Özak GYO'nun kurucu ortağı olan Ahmet Akbalık, iş hayatına aile şirketi olan Özak Tekstil'de 1985 yılında başladı.

Gayrimenkul yatırım ortaklıkları nasıl vergilendirilir?

Kurumlar Vergisi Kanunu Yönünden Vergileme d. bendinde "Gayrimenkul Yatırım Fonları ve Ortaklıkları" nın kazançlarının kurumlar vergisinden istisna olduğu hükme bağlanmıştır. Buna hükme göre; GYO'Iarm elde ettiği kazançların tamamı, süre ve şekil şartına bağlı olmadan, Kurumlar Vergisinden istisnadır.

Kanal İstanbul Hangi çimento tedarikçisi?

Biri İhlas Gayrımenkul Proje Geliştirme ve Ticaret A.Ş grubuna ait (İHLGM) ve diğeri OYAK ÇİMENTO'nun (OYAKC) Kanal İstanbul projesindeki yatırımlarıdır.

Torunlar sahibi kim?

Mehmet Torun, Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın kurucu ortaklarındandır ve Torunlar GYO Yönetim Kurulu Başkan Vekili'dir.