Getir sahipleri kimler?

İçindekiler:

  1. Getir sahipleri kimler?
  2. Getir ne kadara kuruldu?
  3. Getir kimi?
  4. Getir ürünleri nereden getiriyor?
  5. Getir hangi şirkete ait?
  6. Getir Hangi grubun?
  7. Getir ilk nerede başladı?
  8. Getir nasıl başarılı oldu?
  9. Getir kime satıldı?
  10. Düzce'de Getir var mı?
  11. GetirYemek hangi ülkenin?
  12. Getir amacı nedir?
  13. Getir mantığı nedir?
  14. Getir com un sahibi kim?

Getir sahipleri kimler?

Getir'in sahibi Nazım Salur'dur. Salur'u Türkiye, "BiTaksi" uygulamasını geliştiren isim olarak biliyor. 55 yaşında olan Salur bu uygulaması ve Getir uygulamasıyla ödüle layık görülmüştü. Nazım Salur 50 yaşında teknoloji dünyasına girdi.

Getir ne kadara kuruldu?

Getir Kurucusu Nazım Salur: “300 milyon dolar yatırım aldık, paralar hesapta. Getirin değerlemesi 2,6 milyar dolara ulaştı” dedi.

Getir kimi?

Getir'in sahibi Nazım Salur'dur. Salur'u Türkiye, "BiTaksi" uygulamasını geliştiren isim olarak biliyor. 55 yaşında olan Salur bu uygulaması ve Getir uygulamasıyla ödüle layık görülmüştü.

Getir ürünleri nereden getiriyor?

Birçok yerde deposu bulunan Getir, verilen siparişleri kendi bünyesindeki kuryeleri ile getiriyor. GPS teknolojisi ile kuryeyi harita üzerinden takip edebilmek bir diğer önemli özelliği. Şimdilik sadece İstanbul içinde hizmet veren uygulamanın teslimat süresi 10 dakika gibi çok kısa bir zamanda gerçekleşiyor.

Getir hangi şirkete ait?

Getir Kurucu Ortağı Procter & Gamble'da 4 yıl süreyle bebek bakım, hijyen ve güzellik bakım kategorilerinin Marka Müdür Yardımcılığı pozisyonunda görev alan Tütek, 2004'te Ankara ve New Jersey'de faaliyet gösterecek T-Kalıp San. Ve Tic. A.S. şirketini kurdu.

Getir Hangi grubun?

2015 yılında BiTaksi'nin kurucusu Nazım Salur tarafından hayata geçirilen 'Getir', ortalama 10 dakika içerisinde "en çok ihtiyaç duyulan ürünleri" geniş kurye ağı aracılığı ile 7/24 kullanıcılarına ulaştıran bir mobil ticaret uygulaması. %100 Türkiye sermayesi ile kurulduğu günden bu yana yılda 5 misli büyüme yakaladı.

Getir ilk nerede başladı?

2019 yılının ikinci yarısından geçtiğimiz aya kadar 1.5 milyon siparişle gelen talepleri iki katına çıkardı. 2015 yılı da ilk olarak İstanbul'da başlatılan uygulama daha sonrasında Ankara, İzmir, Bursa ve en son Kocaeli gibi şehirlerde de kullanılmaya başlandı.

Getir nasıl başarılı oldu?

Moritz, şirketi ziyaret ettikten sonra 25 milyon dolar yatırım teklifinde bulundu. 2021 Ocak ayından itibaren ise iki ayda iki yatırım turunu tamamlayan Getir, 2,6 milyar dolar değerlemeyle Türkiye'nin ikinci Unicorn şirketi unvanını almayı başardı.

Getir kime satıldı?

Girişimci Nazım Salur tarafından kurulan Getir'de önemli bir hisse satışı gerçekleştirildi. Rusya Devlet Başkanı Putin'in Hokey arkadaşı ve ABD Hazinesi'nin "Putin'in çevresindekiler" listesine eklediği Vladimir Potanin, Getir'in 35 milyon dolarlık payını satın aldı.

Düzce'de Getir var mı?

Düzce, sonunda kavuştuk! Şimdi Düzce'ye de dakikalar içinde getiriyoruz.

GetirYemek hangi ülkenin?

GetirYemek Türkiye'nin 81 ilin tamamında kullanılan ilk Çevrimiçi yemek siparişi markası oldu.

Getir amacı nedir?

Getir, ihtiyaç duyulan ürünleri 10 dakika içerisinde getirmeyi amaçlayan uygulama üzerinden çalışan çevrimiçi market uygulamasıdır. İstanbul, Ankara, İzmir başta olmak üzere Türkiye çapında yaklaşık 29 ilde yer alan seçili bölgelerde 400'den fazla depo ile kullanıcılara hizmet vermektedir.

Getir mantığı nedir?

' Getir, 'talebe dayalı gelişen uygulama' kategorisinde yer aldığı için kullanıcıdan aldığı geri dönüşler ile kendini yeniliyor. Uygulamada istediğiniz ürünü bulamazsanız öneride bulunabiliyorsunuz ve satış şartları uygunsa ürün 1-2 hafta içinde depoya alınıyor.

Getir com un sahibi kim?

Nazım Salur 2013 yılında teknoloji alanındaki ilk girişimi BiTaksi ile taksi arayan yolcularla, yolcu arayan taksileri buluşturan Salur, Türkiye'de ilk kez taksilere kredi kartı ile ödeme seçeneğini getirdi.