Serra Arıtürk kimdir nerelidir?

İçindekiler:

  1. Serra Arıtürk kimdir nerelidir?
  2. Serra Arıtürk kimdir boy kilo?
  3. Idil Sivritepe kaç yaşında?
  4. Aşkın Tarifi Naz kim?
  5. Kadir Inanırın boyu kaç cm?
  6. Şebnem idil kaç yaşında?
  7. Aşkın tarifindeki Naz kimdir?
  8. Serra Akartürk kim?
  9. Aşkın Tarifi Serra Arıtürk kimdir?
  10. Aşkın Tarifi Şebnem kimdir?

Serra Arıtürk kimdir nerelidir?

1998 yılında dünyaya gelen Serra Arıtürk İstanbul doğumludur, yaşantısını İstanbul Kadıköy'de sürdürmektedir. 2019 yılında "Kendimi Bilmeden" isimli ilk singleını çıkarttı. Sanatçı, 2020 yılında "Kimse Yok ve "Olmazdın" gibi single çalışmaları ile tanınmaktadır.

Serra Arıtürk kimdir boy kilo?

ÖZEL YAŞAMI. 1998 doğumlu olan Serra Arıtürk, 2021 yılı itibarıyla 23 yaşındadır ve bekardır. Bir dönem Youtuber Berkcan Güven ile aşk yaşadı. Serra Arıtürk 1.68 metre boyunda, 54 kilo ve yengeç burcudur.

Idil Sivritepe kaç yaşında?

31 yaşında (1990) İdil Sivritepe/Yaş

Aşkın Tarifi Naz kim?

Serra Arıtürk, 22 Haziran 1998 senesinde İstanbul'da dünyaya geldi. 7 yaşında gitar ile tanışmış ve ailesinin de desteğiyle çok sayıda konsere giderek müziğin içinde gelişme şansı elde etmiştir.

Kadir Inanırın boyu kaç cm?

1,8 m Kadir İnanır/Boy

Şebnem idil kaç yaşında?

31 yaşındadır. Dokuz Eylül Üniversitesi Devlet Konservatuarı'nda arp eğitimi aldı.

Aşkın tarifindeki Naz kimdir?

Serra Arıtürk, 22 Haziran 1998 senesinde İstanbul'da dünyaya geldi. 7 yaşında gitar ile tanışmış ve ailesinin de desteğiyle çok sayıda konsere giderek müziğin içinde gelişme şansı elde etmiştir.

Serra Akartürk kim?

Serra Arıtürk, 22 Haziran 1998 senesinde İstanbul'da dünyaya geldi. 7 yaşında gitar ile tanışmış ve ailesinin de desteğiyle çok sayıda konsere giderek müziğin içinde gelişme şansı elde etmiştir. ... Amy Winehouse fanatiği olan Serra Arıtürk bunu her röportajında dile getirmiştir.

Aşkın Tarifi Serra Arıtürk kimdir?

Serra Arıtürk, 22 Haziran 1998 senesinde İstanbul'da dünyaya geldi. 7 yaşında gitar ile tanışmış ve ailesinin de desteğiyle çok sayıda konsere giderek müziğin içinde gelişme şansı elde etmiştir. ... Yaşamını İstanbul'un Kadıköy ilçesinde sürdüren Arıtürk, bir yandan ise şarkı çalışmalarına devam etmektedir.

Aşkın Tarifi Şebnem kimdir?

İdil Sivritepe İzmir'de doğmuştur. ... Müzik alanında başarılı işlere imza atan İdil Sivritepe, oyunculuğa da adım attı. Kamera karşısına ilk kez Sil Baştan isimli dizi ile geçti. Şimdi ise Aşkın Tarifi dizisinde Şebnem karakterini canlandırıyor.