5664 Hangi parça değişmiş?

İçindekiler:

  1. 5664 Hangi parça değişmiş?
  2. Çenç araba cezası nedir?
  3. Motor numarası nedir?
  4. OEM NO ne demek?
  5. Şase numarası paylaşmak sakıncalı mı?
  6. 5664 detay sorgulama nasıl yapılır?

5664 Hangi parça değişmiş?

Ayrıca araçta değişen parça olup olmadığını öğrenmek için PARCA BOŞLUK PLAKA yazıp 5664'e sms göndererek öğrenilebilmektedir. Eksper raporu olan kazalarda değişen parçaları PARÇA BOŞLUK PLAKA BOŞLUK HASAR TARİHİ yazıp 5664'e sms göndererek öğrenebilirsiniz.

Çenç araba cezası nedir?

NUMARALARI DEĞİŞTİREN ŞAHSA İSE 50 YIL HAPİS ARAÇLARIN şase ve motor numaralarını değiştirilmesinde etkin rol oynayan N.A. 'ya ise yine resmi evrakta sahtecilik ve nitelikli dolandırıcılık suçlarından 50 yıl hapis ve 32 bin TL adli para cezası verildi. Aynı suçlardan yargılanan Y.K.

Motor numarası nedir?

Motor numarası, üç haneli bir motor kodunu takip eden altı haneli sayıdan oluşur. Buradaki ilk üç hane motorunuzun kodudur ve onu takip eden altı hane ise aracınızın motor numarasıdır.

OEM NO ne demek?

Oem numarası is , bu ürünlere firmaların vermiş olduğu dünyanın heryerinde geçerli ortak kullanılan rakamlar ve harflerdir. OEM parçalarının genellikle otomobil üreticisi tarafından araçla uyumlu olduğu garanti edilir; Bazı durumlarda parçaların montajı da garanti edilebilir.

Şase numarası paylaşmak sakıncalı mı?

Şase numarasının ister yedek parça teyidi için parça satışı yapan e-ticaret siteleriyle isterse araç satışı öncesi aracınızı satın almak isteyen alıcılar ile paylaşılması tamamen güvenli bir eylemdir.

5664 detay sorgulama nasıl yapılır?

Plakayı yazın, TURKCELL, TÜRK TELEKOM, VODAFONE 5664'e gönderin. Aracın plakası değişmiş olsa bile, hasar geçmişi anında cebinize gelsin. ERP (Eksper Raporu) olan kazalarda değişen parçaları öğrenmek için PARCA boşluk PLAKA boşluk HASAR TARIHI yazıp sorgulama yapabilirsiniz.