Online içki satılıyor mu?

İçindekiler:

  1. Online içki satılıyor mu?
  2. Getirde içki var mı?
  3. Alkol satış ruhsatı nereden alınır?
  4. Internetten viski satışı yasak mı?
  5. Internetten etil alkol satışı yasal mı?
  6. Internetten alkol satışı yasak mı?
  7. İçki ruhsatını kim veriyor?
  8. Tekel bayi ruhsatı nereden alınır?
  9. Internetten puro satışı yasak mı?
  10. Internetten bira satışı yasak mı?
  11. Alkol ruhsatı devir olur mu?

Online içki satılıyor mu?

Alkol getiren sanal market, online alkol sipariş araması yapan vatandaşlara da üzücü bir haber vermek zorundayız. İnternet üzerinden alkol satışı yasal değildir.

Getirde içki var mı?

Getir Tekel Kapınızda 1500'den fazla ürünle, dakikalar içinde, İstanbul'da Hizmetinizde. Alkollü ve alkolsüz, tüm içecek çeşitleri & Şarküteri.

Alkol satış ruhsatı nereden alınır?

İlk defa TAPDK satış belgesi almak isteyenler; aşağıdaki belirlenen evrakları tamamladıktan sonra başvuru formuna ulaşarak bilgilerini giriş yaparak kaydedecek ve çıktısını alarak evrağın kullanılacağı adresin bulunduğu ilçenin Gıda, Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğüne başvurarak,başvuru işlemlerini ...

Internetten viski satışı yasak mı?

Tarım ve Orman Bakanlığı, etil alkol ve metanolün internetten satışını yasakladı. ... Resmi Gazete'de yayımlanan 'Etil Alkol Ve Metanolün Üretimi İle İç ve Dış Ticaretine İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik' ile evsel etil alkol satışına yasak getirildi.

Internetten etil alkol satışı yasal mı?

'de Resmi Gazete'de yayımlanan “Etil ve Metanolün Üretimi İle İç ve Dış Ticaretine İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelikle”, evsel kullanım amaçlı etil alkolün satışı yasaklanmıştı. Ayrıca etil alkol ve metanolün internetten satışı da yasak kapsamına alınmıştı.

Internetten alkol satışı yasak mı?

Düzenlemeyle, internet üzerinden etil ve metil alkolün satışı yasaklandı. tarihli Resmi Gazete'nin 31261 sayısında etil alkol ve metanolün üretimi ile iç ve dış ticaretine ilişkin usul ve esas hakkında yapılan düzenlemeyle geçiş için 60 günlük süre tanındı. Bu süre 1 Aralık itibariyle doldu.

İçki ruhsatını kim veriyor?

Yönetmeliğin 12'nci maddesine göre, içkili yer açmak ve işletmek isteyen gerçek kişinin bizzat kendisi, şirket veya diğer özel hukuk tüzel kişilerinin yetkili temsilcisi, dilekçe ile mahallin en büyük mülki amirine başvurur.

Tekel bayi ruhsatı nereden alınır?

Alkol ve sigara satışı yapılan tekel bayilerini açabilmek için Tarım ve Orman Bakanlığı'nın Tütün ve Alkol Dairesi'nden alınması gereken belgeler vardır.

Internetten puro satışı yasak mı?

Tütün mamulleri & elektronik sigaralar Sigara, puro ve benzeri ürünler, her türlü tütün ve tütün mamulleri ile nikotin içeren elektronik sigara ve elektronik sigara kartuşlarının GittiGidiyor'da satışı yasaktır.

Internetten bira satışı yasak mı?

Buradan çıkan sonuca göre, her ne suretle olursa olsun tüketicilere internet üzerinden veya posta ile satış yöntemi vasıtasıyla alkollü içki satışı yapılması açıkça yasaklanmıştır. Bunun hiçbir istisnası yoktur. Dolayısıyla, Yönetmelik'in 11/2 maddesi bir istisna olarak görülmemelidir.

Alkol ruhsatı devir olur mu?

İÇKİLİ İŞYERİ RUHSATI DEVRİ Alkollü İçkiler Satış Yasası 15.madde; (1) Bu maddenin (2)'nci fıkrasında öngörülen durum dışında, hiçbir ruhsat başkasına devredilemez.