Çağatay Ulusoy 2021 kaç kilo?

İçindekiler:

  1. Çağatay Ulusoy 2021 kaç kilo?
  2. Çağatay Ulusoy kaç yaşında Best Model?
  3. Baraj filmindeki bahar kaç yaşında?
  4. Çağatay Ulusoy BluTV ne zaman?
  5. Mucadele cikmazi ne zaman çıkacak?
  6. Çağatay Ulusoy kimin oğlu?
  7. Adını Feriha Koydum da Çağatay Ulusoy kaç yaşındaydı?

Çağatay Ulusoy 2021 kaç kilo?

1990 doğumlu olan Çağatay Ulusoy, 2021 yılı itibarıyla 31 yaşındadır ve bekardır. Galatasaray taraftarıdır. Çağatay Ulusoy 1.90 metre boyunda, 81 kilo ve terazi burcudur. Sosyal paylaşım sitesi Instagram'da @cagatayulusoy, Twitter'da @cagatayulusoyy, Facebook'ta @cagatayulusoyofficial kullanıcı adıyla yer almaktadır.

Çağatay Ulusoy kaç yaşında Best Model?

Çağatay Ulusoy, , İstanbul'da doğdu. 2010 yılında Best Model of Turkey birincisi oldu. 2011 yılında yapılan Best Model yarışmasında Türkiye'yi temsil etti.

Baraj filmindeki bahar kaç yaşında?

Baraj dizisinde Bahar karakterini canlandıran Gizem Karaca doğumludur, İstanbul'da doğan Gizem Karaca Başak burcudur. Gizem Karaca'nın boyu 170, kilosu 55'tir. Aslen anne tarafından Arnavut olan ve baba tarafından Selanikli olan Gizem Karaca 7 yaşında Florida'da eğitim almıştır.

Çağatay Ulusoy BluTV ne zaman?

Yeşilçam dönemini bir sinema tutkunu üzerinden anlatan "Yeşilçam" adlı dizi, 22 Nisan'da BluTV'de izleyicilerle buluşacak.

Mucadele cikmazi ne zaman çıkacak?

Kağıttan Hayatlar/İlk gösterim tarihi

Çağatay Ulusoy kimin oğlu?

Refiye Ulusoy Aylin Ulusoy Çağatay Ulusoy/Ebeveynleri

Adını Feriha Koydum da Çağatay Ulusoy kaç yaşındaydı?

1990 doğumlu olan Çağatay Ulusoy, 2021 yılı itibarıyla 31 yaşındadır ve bekardır. 2017 yılından beri oyuncu Duygu Sarışın ile beraberdir. Galatasaray taraftarıdır. Çağatay Ulusoy 1.84 metre boyunda, 81 kilo ve terazi burcudur.