Birini ikna etmek için hangi Esmaül Hüsna?

İçindekiler:

  1. Birini ikna etmek için hangi Esmaül Hüsna?
  2. It duası nedir?
  3. Pişmanlık duası var mı?
  4. Köpek korkusunu yenmek için ne yapılmalı?
  5. Ya Şedidel Batşi zalime karşı kaç kez okunmalı?
  6. Mahkemeyi kazanmak icin hangi dua okunur?
  7. Bunu okuyan ne kör olur ne Felç?

Birini ikna etmek için hangi Esmaül Hüsna?

YA RAHMAN Gizli telkin etme gücüne sahip bir esmadır. Bu işlemi yapmak için kişinin üçüncü göz noktasına ( İki kaşının arasına ) 51 defa '' YA RAHMAN '' diye okur ve üflersiniz. Bu esnada gözünüzü başka yöne kesinlikle çevirmemeniz gerekmektedir. Hemen ardından kişiye vereceğiniz telkini 7 kez iletirsiniz.

It duası nedir?

Anlamı:Allah'ın gazabından ve cezasından, şeytanların hilelerinden ve zarar veren (şeylerden) Allah'ın tam olan kelimelerine sığınırım.

Pişmanlık duası var mı?

“Estağfirullah. Estağfirullah. Estağfirullahe'l-azîm el-kerîm, ellezî lâ ilâhe illâ hüve'l-hayyü'l-kayyûmü ve etûbü ileyhi, tevbete abdin zâlimin li-nefsihî, lâ yemlikü li-nefsihî mevten velâ hayâten velâ nüşûrâ. Ve es-elühü't-tevbete ve'l-mağfirete ve'l-hidâyete lenâ, innehû, hüve't-tevvâbü'r-rahîm.”

Köpek korkusunu yenmek için ne yapılmalı?

Kendinizi eğitin. Köpek fobiniz varsa, köpeklerle ilgili okuyabildiğiniz her şeyi okuyun. Onları tanımaya çalışın. Bir köpek tarafından ısırılmanın aslında ne kadar nadir görülen bir şey olduğunu anladığınızda, bu korkunuzu yenmenize çok yardımcı olacaktır.

Ya Şedidel Batşi zalime karşı kaç kez okunmalı?

Bu duayı hergün 7 veya 19 defa okumayı vird edinen kimseyi her gören sever, ona hizmet eder.Herkesten yardım görür, herkes onun her istediğini severek yapar taife-i cin de dahil olduğu halde bu duayı vird edinen…

Mahkemeyi kazanmak icin hangi dua okunur?

Devam eden ve haklı olduğu bir mahkemeyi/davayı kazanmak için Yusuf suresi 21. ayet 6666 kere okunur. Okunuşu: "Vallâhu gâlibun alâ emrihî ve lâkinne ekseren nâsi lâ ya'lemun." şeklindedir.

Bunu okuyan ne kör olur ne Felç?

Öyle Bir Dua Var ki Onu Okuyan Ne Kör Olur Ne Felç Olur! İLİM TAHSİL ETMENİN FAZİLETİ Kubeysa b. El-Muhârik (ra)'ın şöyle dediği rivayet edilmiştir: "Rasulullah (sav)'in yanına gelmiştim.