Gigi Hadid kiminle evlendi?

İçindekiler:

  1. Gigi Hadid kiminle evlendi?
  2. Gigi Hadid evli mi?
  3. Gigi Hadid in çocuğu kimden?
  4. Gigi Hadid in bebeğinin adı ne?
  5. Gigi Hadid kaç yaşında hamile kaldı?
  6. Zayn ve Gigi barıştı mı?
  7. Gigi Hadid çocuğu kız mı?

Gigi Hadid kiminle evlendi?

Gigi Hadid
Doğum Los Angeles, Kaliforniya, Amerika Birleşik Devletleri
Partner(ler)Zayn Malik
ÇocuklarıKhai Malik
EbeveyniMohamed Hadid (baba) Yolanda Hadid (anne)
16 satır daha

Gigi Hadid evli mi?

Zayn Malik (2015–) Gigi Hadid/İş ortağı

Gigi Hadid in çocuğu kimden?

Şarkıcı sevgilisi Zayn Malik ile birlikteliğinden ilk bebeğini geçtiğimiz yıl eylül ayında dünyaya getiren model Gigi Hadid, altı aydır yüzünü gizlediği kızının videosunu yanlışlıkla yayınladı. Hadid, gönderisini saniyeler içinde silmesine rağmen fotoğrafın sosyal medyada paylaşılmasının önüne geçemedi.

Gigi Hadid in bebeğinin adı ne?

İlk kez anne olmanın mutluluğunu yaşayan model Gigi Hadid, doğumdan dört ay sonra henüz yüzünü göstermediği bebeğinin adının Khai olduğunu açıkladı. Ocak 2020'de bir bebekleri olacağını öğrenen ABD'li model Gigi Hadid ile şarkıcı Zayn Malik bunu uzun süre kamuoyundan sakladı.

Gigi Hadid kaç yaşında hamile kaldı?

Ünlü model Gigi Hadid, üç kez ayrılıp dört kez de barıştığı şarkıcı sevgilisi Zayn Malik'ten bebek bekliyor. Kız bebek beklediği öğrenilen Hadid, 8.5 aylık hamile. İlk kez anne olmaya hazırlanan 25 yaşındaki Amerikalı model, büyüyen karnını gözler önüne seren pozlarını Instagram sayfasında paylaştı.

Zayn ve Gigi barıştı mı?

Gigi Hadid ve Zayn Malik resmi olarak tekrar barıştı. ... İkiliye Gigi Hadid'in kardeşleri Bella, Anwar Hadid ve Anwar'ın sevgilisi Dua Lipa da katıldı. Çift 2019 yılının Ocak ayında, iş tempozu ve uzun seyahatler nedeniyle birbirlerine vakit ayıramadıkları için yollarını ayırma kararı aldıkları iddia edilmişti.

Gigi Hadid çocuğu kız mı?

Khai Hadid Malik Gigi Hadid/Kızları