PUBG Mobile nerede yasaklandı?

İçindekiler:

  1. PUBG Mobile nerede yasaklandı?
  2. PUBG Lite yasaklandı mı?
  3. PUBG kalkacak mı?
  4. PUBG Mobile Lite Kaldirilacak mi?
  5. PUBG Lite geri açılacak mı?
  6. PUBG Mobile hesap nasıl satılır?
  7. PUBG ne zaman kalkacak?
  8. PUBG oyunu nasıl bir oyun?

PUBG Mobile nerede yasaklandı?

Dünyada olukça popüler olan ve en çok oynanan onunlar arasında olan PUBG, Nepal'de bağımlılık yaptığı gerekçesi ile yasaklandı. Nepal yetkilileri tarafından yapılan açıklamada “PUBG oyunu ; çocuklar, gençler ve ebeveynler için bağımlılık yapıcı özellikler taşıyor” denilerek yasaklandı.

PUBG Lite yasaklandı mı?

Sevilen oyun PUBG Lite resmen sona eriyor. Oldukça sevilen ve ücretsiz olan çok oyunculu aksiyon oyunu, geliştiricilerinin aldığı karar ile resmi olarak kapanacak.

PUBG kalkacak mı?

PUBG LITE sözlerinde tarihe de değindi: "Ne kadar üzülsek de plana göre PUBG LITE hizmetini 'de (UTC) sonlandıracağımızı bildirmek istiyoruz. Sonlandırma tarihine kadar, normal şekilde oyunu oynamaya devam edebilecek ve önceden sahip olduğunuz L-COIN de dahil, oyun içi kredilerinizi harcayabileceksiniz."

PUBG Mobile Lite Kaldirilacak mi?

Bilgisayarı iyi olmayanlar için tasarlanan PUBG Lite, uzun bir aradan sonra 29 Nisan'da piyasadan kaldırılacak. ... ”PUBG Lite'ı kapatma konusunda ekipçe düşündük ve kapatmaya karar verdik. En içten özürlerimizi ve herkese gösterdikleri bu ilgi için minnettarlığımızı iletmek istiyoruz” dedi.

PUBG Lite geri açılacak mı?

PUBG LITE hizmetinin 'de sona ermesinin planlandığını üzülerek bildiririz.” ifadelerine yer verdi. Oyunun kapatılacağının haberi, oyun yayıncısının geçen Kasım ayında PUBG Lite'ın oyun içi para sistemini kaldırdıktan sonra tamamen ücretsiz oynanacağını duyurmasının ardından geldi.

PUBG Mobile hesap nasıl satılır?

Peki PUBG Mobile Hesap Satış işlemleri nasıl gerçekleşiyor?...Eğer Satıcıysanız;
  1. İtemsatış'a ücretsiz olarak üye ol.
  2. İlan oluştur.
  3. Alıcı ile iletişime geç.
  4. İlanın satın alındıktan sonra bildirimlerine gir ve ürün teslimata hazır butonuna tıkla.
  5. Bu aşamada satıcıya siteye bağlanıp ürünü teslim alması için sms gönderiyoruz.
Daha fazla öğe...

PUBG ne zaman kalkacak?

"Ne kadar üzülsek de plana göre PUBG LITE hizmetini 'de (UTC) sonlandıracağımızı bildirmek istiyoruz. Sonlandırma tarihine kadar, normal şekilde oyunu oynamaya devam edebilecek ve önceden sahip olduğunuz L-COIN de dahil, oyun içi kredilerinizi harcayabileceksiniz."

PUBG oyunu nasıl bir oyun?

Pubg Mobile oyununun amacı hayatta kalmaktır. Klasik oyun modunda 100 kişilik oyuncu kadrosu kendi içinde rastgele takımlara ayrılır. Oyuncular uçaktan paraşütle istediği bölgeye atlayabilir. Oyuncular yere indiğinde herkes eşit durumdadır.