Kuzey Marmara otoyolu nereden nereye?

İçindekiler:

  1. Kuzey Marmara otoyolu nereden nereye?
  2. Kuzey Marmara Otoyolu ücreti nereden ödenir?
  3. Anadolu Otoyolu geçiş ücreti nasıl ödenir?
  4. Anadolu Otoyolu kime ait?
  5. Kuzey Marmara Otoyolu nereye kadar devam edecek?
  6. Kuzey Marmara Otoyolu Projesi kaç km?
  7. Kuzey Marmara Otoyolu ücretini nasıl öderim?
  8. Kuzey Marmara Otoyolu ödeme nasıl yapılır?
  9. Köprü kaçak geçiş nereye ödenir?
  10. Anadolu Otoyolu otoban mı?
  11. Kuzey Marmara Otoyolu hangi firmanın?
  12. Kuzey Marmara Otoyolu 6 kesim neresi?
  13. Kuzey Marmara Otoyolu 7 kesim ne zaman açılacak?
  14. Kuzey Marmara Otoyolu geçiş ücreti ne kadar?
  15. Otoyol ödemesi nasıl yapılır?
  16. Igb nasıl ödenir?
  17. Ihlalli geçiş ödemesi nasıl yapılır?

Kuzey Marmara otoyolu nereden nereye?

Kuzey Marmara Otoyolu'nun trafiğe açık güzergahı İstanbul'un Avrupa yakasında Silivri ilçesi Kınalı kavşağından başlayarak, İstanbul Havalimanı bağlantı yolları da dahil olmak üzere, Yavuz Sultan Selim Köprüsü'ne bağlanan Eyüp ilçesi Odayeri semtinde sona ermektedir.

Kuzey Marmara Otoyolu ücreti nereden ödenir?

Kuzey Çevre Otoyolu'nda ücret toplama sistemi, Gişeli Geçiş ve Gişesiz Otomatik Geçiş olmak üzere ikiye ayrılıyor. Gişesiz Otomatik Geçiş sistemini, OGS ve HGS ile kullanabilirsiniz. Gişeli Geçiş sisteminde ise OGS ve HGS kullanımının yanında Nakit / Banka Kartı / Kredi Kartı ile ödeme yapabilirsiniz.

Anadolu Otoyolu geçiş ücreti nasıl ödenir?

İhlalli geçişlere ilişkin ödemelerinizi, kurumsal internet sitemizden, QNB Finansbank şubeleri, QNB Finansbank ATM'leri ve QNB Finansbank internet bankacılığı uygulaması ve Türkiye İş Bankası şubeleri, Türkiye İş Bankası ATM'leri, Türkiye İş Bankası internet bankacılığı uygulaması üzerinden gerçekleştirebilirsiniz.

Anadolu Otoyolu kime ait?

ANADOLU OTOYOLU (KMO ANADOLU OTOYOL İŞLETMESİ A.Ş.)

Kuzey Marmara Otoyolu nereye kadar devam edecek?

Trafiğe Açık Güzergah Bilgileri; Kuzey Marmara Otoyolu'nun, İstanbul'un Asya yakasında trafiğe açık güzergahı Pendik ilçesine bağlı Kurnaköy gişelerinden başlayıp İzmit'e kadar kesintisiz devam etmektedir.

Kuzey Marmara Otoyolu Projesi kaç km?

Yap - İşlet - Devret Modeliyle ihalesi yapılan Kuzey Marmara Otoyolu (3. Boğaz Köprüsü Dahil) Projesi Kınalı-Odayeri (Bağlantı Yolları Dahil) Kesimi 70 km otoyol ve 10,2 km bağlantı yolu olmak üzere toplam 80,2 km uzunluğundadır. 21.05.2021 tarihi itibariyle projenin tamamı hizmete açılmıştır.

Kuzey Marmara Otoyolu ücretini nasıl öderim?

Otoyol Geçiş ücretini Kredi Kartı veya Banka Kartı ile ödeyebilir miyim? Otoyolumuzun gişeli bölgelerinde, kullandığınız mesafeye göre ücretinizi Kredi Kartınızla, Banka Kartınızla ya da Nakit olarak çıkış gişesinde ödeyebilirsiniz.

Kuzey Marmara Otoyolu ödeme nasıl yapılır?

Ödeme işlemleri çıkış gişelerinde NAKİT, OGS veya HGS ile ödeme yapılabilir. NAKİT gişelerinde nakit, kredi kartı ya da banka kartı ile ödeme yapılabilir. İhlalli Geçiş yapılması halinde, geçiş ücretine ek olarak 4 katı ceza ile karşı karşıya kalmamak için 15 gün içinde ödemenizi yapmayı unutmayınız.

Köprü kaçak geçiş nereye ödenir?

Otoyol ve Köprü OGS Geçiş İhlal Cezaları PTT nin herhangi bir şubesinden 351113 nolu posta çeki hesabına araç plakası belirtilerek ödenebilir.

Anadolu Otoyolu otoban mı?

Otoyol 4 ( ), diğer adıyla Anadolu Otoyolu, Türkiye'nin en büyük şehri olan İstanbul ile başkenti Ankara'yı birbirine bağlayan otoyoldur. Bu otoyol çift yönlü olup üçer şeritten toplam altı şeride sahiptir. Kocaeli, Sakarya, Düzce ve Bolu'dan geçen bu yolda seyahat ücretlidir.

Kuzey Marmara Otoyolu hangi firmanın?

KUZEY MARMARA OTOYOLU İHALESİ SONUÇLANDI18.05.2016Kuzey Marmara Otoyolu ihalesinin sonucunda kazanan Anadolu Yakası'nda Limak Cengiz Ortak Girişimi, Avrupa Yakası'nda ise Kolin Kalyon Ortak Girişimi oldu. Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Kuzey Marmara Otoyolu ihalesinin sonucunu açıkladı.

Kuzey Marmara Otoyolu 6 kesim neresi?

Sakarya. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Akyazı ilçesinde düzenlenen, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın video konferans yöntemiyle katıldığı Kuzey Marmara Otoyolu'nun son kesimi olan İzmit-Akyazı bölümünün (6. kesim) açılış töreninde konuştu.

Kuzey Marmara Otoyolu 7 kesim ne zaman açılacak?

Kurtköy-Akyazı arası Otoyolun bu kesimi, inşaat süresi dahil 6 yıl 9 ay 12 gün sonra Karayolları Genel Müdürlüğü'ne devredilecektir. Otoyolun altıncı ve son kesimi olan TEM-İzmit-1 kavşağı ile Akyazı arasındaki bölüm 20 Aralık 2020'de trafiğe açıldı.

Kuzey Marmara Otoyolu geçiş ücreti ne kadar?

Otoyol Geçiş Ücretleri 2021
OtoyolGiriş-Çıkış BölgeGeçiş Ücreti (Otomobil)
Kuzey Çevre OtoyoluFenertepe-Kurnaköy88,50 TL
Kuzey Marmara Avrupa OtoyoluÇatalca-Fatih31,00 TL
Kuzey Marmara Anadolu OtoyoluKurnaköy-Sevindikli Kuzey71,50 TL
Ankara-Niğde OtoyoluAnkara Gölbaşı-Niğde Gölcük144,50 TL
7 satır daha

Otoyol ödemesi nasıl yapılır?

Otoyolda geçiş ücretini nasıl ödeyebilirim? OGS/HGS etiketiniz varsa girişte ve çıkışta OGS/HGS gişelerini kullanarak ödeme yapabilirsiniz. OGS/HGS etiketiniz yoksa; girişte NAKİT gişelerinden giriş yaparak, çıkışta mutlaka NAKİT gişesine giderek işleminizi sonuçlandırmanız gerekmektedir.

Igb nasıl ödenir?

Borç kaydına ilişkin ödemeler T.C. Ziraat Bankası A.Ş. veya QNB Finansbank A.Ş. şubeleri ile bu bankaların internet bankacılığı sistemlerinden, igs.otoyolas.com.tr internet adresinden ihlalli geçiş sorgusu sonrasında “ödeme yap” seçeneği ile ya da OTOYOL A.Ş. Mobil Uygulaması telefona indirilerek yapılabilir.

Ihlalli geçiş ödemesi nasıl yapılır?

Borç kaydına ilişkin ödemeler T.C. Ziraat Bankası A.Ş. veya QNB Finansbank A.Ş. şubeleri ile bu bankaların internet bankacılığı sistemlerinden, igs.otoyolas.com.tr internet adresinden ihlalli geçiş sorgusu sonrasında “ödeme yap” seçeneği ile ya da OTOYOL A.Ş. Mobil Uygulaması telefona indirilerek yapılabilir.