AÖF kayıt büroları Cumartesi açık mı?

İçindekiler:

  1. AÖF kayıt büroları Cumartesi açık mı?
  2. Anıttepe Açıköğretim Bürosu kaça kadar açık?
  3. AÖF büroları sınav günleri açık mı?
  4. Cebeci Açıköğretim Bürosu kaça kadar açık?
  5. AÖF bürosuna nasıl ulaşabilirim?
  6. AÖF Şişli kaça kadar açık?
  7. AÖF kayıt saat kaça kadar?
  8. Acikogretim burosu ne demek?
  9. Aof sınav merkezi tercihi nasıl yapılır?
  10. Aof Şikayet Nasıl Yapılır?
  11. AÖF kayıt silme nasıl yapılır?
  12. AÖF kaydım silinmiş ne yapmalıyım?
  13. AÖF'ye ilk kayıt nasıl yapılır?
  14. AÖF nedir kimler girebilir?
  15. Sınav merkezi tercihi nasıl yapılır?
  16. Atatürk Üniversitesi sınav merkezi tercihi nasıl yapılır?

AÖF kayıt büroları Cumartesi açık mı?

AÖF BÜROSU KAÇTA KAPANIYOR? Öğle tatili arasından sonra başlayan mesai, 17.00'ye kadar sürüyor. AÖF BÜROLARI HAFTA SONU AÇIK MI? Alınan karar gereğince, hafta sonu Cumartesi ve Pazar günleri çalışmamaktadır, kapalıdır.

Anıttepe Açıköğretim Bürosu kaça kadar açık?

İşte, AÖF büroları çalışma saatleri 2020… AÖF Bürosu hafta içi mesaiye sabah 08:30'da başlamaktadır. Öğle tatiline 12:00'da giren AÖF Bürosu 13:30'da tekrar mesaiye başlar ve akşam kapanış saati olan 17:00'a kadar hizmet vermeye devam eder. AÖF büroları hafta sonu yani Cumartesi ve Pazar günleri açık değildir.

AÖF büroları sınav günleri açık mı?

Açık Öğretim Fakültesi büroları saat, 8.30'da açılıyor. 17.00'ye kadar işlem sağlanabilen AÖF büroları hafta içi işlem yapabiliyor. AÖF büroları hafta sonu kapalı oluyor. Sınavın yapıldığı Cumartesi ve Pazar günlerinde AÖF büroları 08.00 – 16.30 saatleri arasında hizmet vermektedir.

Cebeci Açıköğretim Bürosu kaça kadar açık?

AÖF BÜROSU ÇALIŞMA SAATLERİ AÖF Bürosu sabah 08:30'da açılmaktadır. Öğle tatiline 12:00'da giren AÖF Bürosu 13:30'da tekrar mesaiye başlar. Akşam saat 17:00'da ise mesai bitmektedir. Hafta sonları kapalıdır.

AÖF bürosuna nasıl ulaşabilirim?

AÖF bürolarımızın öğrenciler tarafından aranabilecek bireysel telefon numaraları bulunmamaktadır. Bunun nedeni ise yanıtların tek bir elden verilmesini sağlamaktır. Bu doğrultuda öğrencilerimiz 0850 200 46 10-19 (10 Hat) Açıköğretim Sistemi Etkileşim Merkezini arayarak sorularına yanıt alabilirler.

AÖF Şişli kaça kadar açık?

Açıköğretim Fakültesi büroları sabah saat 08.30'da mesaiye başlıyor. AÖF bürolarında saat 12.00 ile 13.30 aralığında öğle arası tatili yapılıyor. Bu zaman diliminde AÖF bürosunda işlem yapılamıyor. Öğle tatilinden sonra işlem almaya başlayan bürolar saat 17.00'a kadar hizmet vermeye devam ediyor.

AÖF kayıt saat kaça kadar?

AÖF Büro Adresleri Çevrimiçi (online) Başvuru ve Kayıt İşlemleri: Perşembe günü saat 09:00'da başlayıp, Cuma günü saat 17:00'de sona erecektir.

Acikogretim burosu ne demek?

Açıköğretim Fakültesi,1982 yılında kurulmuş olan ve Uzaktan eğitim metoduyla öğrencilerine hizmet veren bir fakültedir.

Aof sınav merkezi tercihi nasıl yapılır?

Öğrenciler; adres, büro ve sınav merkezi tercih işlemlerini; https://aof.anadolu.edu.tr adresindeki Öğrenci Otomasyonundan giriş yaparak, Açıköğretim Fakültesi Bürolarından, Açıköğretim Sistemi Etkileşim Merkezinin 0850 200 46 10 telefon numarasını arayarak.

Aof Şikayet Nasıl Yapılır?

Anadolu Üniversitesi iletişim numarası + 05 80'dir.

AÖF kayıt silme nasıl yapılır?

Kayıt sildirmek isteyen öğrencilerin; özel kimlik belgesi ile (Nüfus Cüzdanı, T.C kimlik numaralı Sürücü Belgesi, Pasaport gibi) birlikte, illerde bulunan AÖF bürosuna bizzat başvurması veya kendisinin başvuramaması halinde genel vekaletname ile vekilinin başvurması gerekmektedir.

AÖF kaydım silinmiş ne yapmalıyım?

Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakültelerinin herhangi bir programından kaydı silinip af kapsamında kayıt hakkı kazananlar, aof.anadolu.edu.tr adresi Kayıt Otomasyonu bağlantısı Af Kayıt Başvuru (Kaydı Silinen) linkinden başvuru yapmalıdır.

AÖF'ye ilk kayıt nasıl yapılır?

Online başvurular http://aoskayit.anadolu.edu.tr adresinden yapılacak. Çevrimiçi kayıt başvurusu yapmayan adayın kaydı yapılamayacak. Çevrimiçi başvuru işlemlerini tamamlayıp öğretim giderini ödeyenlerin durumları kontrol edilerek kayıt işlemi onaylanacak.

AÖF nedir kimler girebilir?

AÖF, üniversite okumak isteyipte, maddi zorluklar yüzünden okuyamayan ya da ikamet ettiği şehir içinde üniversite kazanamayan fakat farklı bir şehirde okuma imkanı olamayan, örgün eğitim veren üniversitelerde okuma şansı yakalayamamış öğrencilere büyük kolaylık sağlayan bir sistemdir.

Sınav merkezi tercihi nasıl yapılır?

1. https://ais.osym.gov.tr adresine gidilerek T.C. kimlik numarası ve şifre ile giriş yapılır. 2. Sol menüdeki “işlemler” başlığı altındaki “sınav merkezi değişikliği talebi” kutucuğu üzerinden 2020 YKS ya da 2020 MSÜ sınavlarından biri seçilir.

Atatürk Üniversitesi sınav merkezi tercihi nasıl yapılır?

Öğrencilerimiz sınav il merkezi tercihlerini Fakültemizden tarafından belirtilecek tarihlerde Öğrenci Bilgi Sistemi (OBS) üzerinden yapmaktadırlar. Belirtilen sürede il tercihi yapmayan öğrencilerin sınav merkezi bir önceki sınavda tercih ettikleri sınav merkezi olarak belirlenir.