Rabbi yessir velâ Tuassir Rabbi temmim bil hayır ne anlama geliyor?

İçindekiler:

  1. Rabbi yessir velâ Tuassir Rabbi temmim bil hayır ne anlama geliyor?
  2. Yessir duası ne için okunur?
  3. Başarı için hangi dua okunur?
  4. Ya Vedud duası ne için okunur?

Rabbi yessir velâ Tuassir Rabbi temmim bil hayır ne anlama geliyor?

" Rabbi yessir velâ tuassir Rabbi temmim bi'l-hayr" şeklinde kısaca okunan Rabbi Yessir duası, "Rabbim! kolaylaştır zorlaştırma, Rabbim hayırla sonuçlandır" anlamına gelir. Rabbi Yessir duasının manevi etkisi ile işlerini kolaylaştıracak ve huzuru bulacaksınız.

Yessir duası ne için okunur?

Rabbi Yessir "Rabbi yessir velâ tuassir Rabbi temmim bi'l-hayr" şeklinde okunan kısa bir duadır. Bu dua herhangi bir işe başlamadan önce okunur. İşleri kolaylaştırması ve daha hayırlı şeylere vesile olması için okunur. ... Rabbi Yessir Türkçe “Rabbim kolaylaştır” anlamına gelmektedir.

Başarı için hangi dua okunur?

Başarı Duası Okunuşu: “Rabbi zidni ilmen ve fehmen ve el-hıkni bi's salihin.Rabbişrahli sadri ve yessir li emri vahlü'l-ukdeten min lisani yefkahu kavli. Ya Hafız, Ya Rakib, Ya Nasır, Ya Allah. Rabbi yessir ve la tüassir, Rabbi temmim bi'l hayr.”

Ya Vedud duası ne için okunur?

El-Vedud, Allah kendisine itaat eden, kendisini çok seven kullarını da çok seven ve sevilmeye tek layık olandır manasını içerir. El-Vedud Esması ebced değeri ve zikir adeti 20 olan bir esmadır. ... El-Vedud esmasının zikrine her gün devam eden kimse etrafında pek sevilen bir kişi olur.