YKS tercihleri ne zaman 2021?

İçindekiler:

  1. YKS tercihleri ne zaman 2021?
  2. Üniversite Tercihleri ne zaman yapılacak?
  3. 2 tercihler ne zaman açıklanacak 2021?
  4. YKS 2 ek tercihler ne zaman açıklanacak?
  5. Ikinci tercihler ne zaman acıklanacak?
  6. Üniversite ikinci tercihler ne zaman?

YKS tercihleri ne zaman 2021?

Adaylar tercihlerini, 05-20 Ağustos 2021 tarihleri arasında, kılavuzda yer alan kurallara göre ÖSYM'nin https://ais.osym.gov.tr internet adresinden T.C.

Üniversite Tercihleri ne zaman yapılacak?

YKS tercih sonuçları için ÖSYM tarafından tarih verilmedi ancak elektronik kayıtların 4- tarihleri arasında yapılacak olmasından dolayı Ağustos ayının son haftasında açıklanması bekleniyor. YKS üniversite tercihleri 5-20 Ağustos tarihlerinde alınacak.

2 tercihler ne zaman açıklanacak 2021?

Adaylar, ek yerleştirme sonuçlarını T.C. Kimlik Numaraları ve şifreleri ile ÖSYM'nin https://sonuc.osym.gov.tr internet adresinden 01 Ekim 2021 tarihinde saat 10.30'dan itibaren öğrenebileceklerdir. Yerleştirme Sonuç Belgesi basılmayacak ve adayların adreslerine gönderilmeyecektir.

YKS 2 ek tercihler ne zaman açıklanacak?

2021-Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) ek yerleştirme sonuçları bugün (1 Ekim Cuma) açıklandı. Sonuçlar, "http://sonuc.osym.gov.tr" internet adresinden veya ÖSYM AİS mobil uygulamasından öğrenilebilecek. Herhangi bir kuruma yerleşemeyen adaylar ise 140 puanla alan üniversitelere yeniden tercih yapabilecek.

Ikinci tercihler ne zaman acıklanacak?

2021-Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) ek yerleştirme sonuçları bugün (1 Ekim Cuma) açıklandı. Sonuçlar, "http://sonuc.osym.gov.tr" internet adresinden veya ÖSYM AİS mobil uygulamasından öğrenilebilecek.

Üniversite ikinci tercihler ne zaman?

YKS EK YERLEŞTİRME TERCİHLERİ NE ZAMAN? Adaylar, 2021-YKS Ek Yerleştirme tercihlerini, 20- tarihleri arasında T.C. Kimlik numaraları ve şifreleri ile ÖSYM'nin https://ais.osym.gov.tr internet adresinden veya ÖSYM Aday İşlemleri Mobil Uygulamasından bireysel olarak kendileri yapacaklardır.