Su abonesi nasıl kapatılır?

İçindekiler:

  1. Su abonesi nasıl kapatılır?
  2. Saski su aboneliği nasıl yapılır?
  3. Su aboneliği ne kadar tutar?
  4. Saski su Aboneliği nerede yapılır?
  5. Su aboneliği hangi kurumdan alınır?
  6. Samsun su Aboneliği nerede yapılır?
  7. E devlet elektrik aboneliği iptali nasıl yapılır?

Su abonesi nasıl kapatılır?

Eğer bir konut ya da iş yeriniz için bulunan su aboneliğini kapatmak isterseniz, bu işlem İski gibi kurumlar tarafından, alo 185 hattından ya da e-Devlet üzerinden yapılabilmektedir.

Saski su aboneliği nasıl yapılır?

İlk Abonelik Başvurusu
  1. Abonelik Başvuru Formu (SASKİ'den matbu olarak veya internet sitesinden temin edilir.),
  2. Yapı ruhsatı aslı veya onaylı sureti / süresi 5 yılı geçmemiş,
  3. Kimlik ibrazı (T.C. kimlik numaralı),
  4. Parsele ait imar durum belgesi,
  5. İçme suyu bağlantı bedeli (20 m'ye kadar 800 TL, her ilave metre için 25 TL)
Daha fazla öğe...

Su aboneliği ne kadar tutar?

Su aboneliğinin üzerine alınması için; nüfus cüzdanı, kira sözleşmesi DASK poliçesi ve tesisat numarasını bulundurmak yeterli oluyor. Su aboneliğinin ücreti 2020 yılı için 196,50 TL olarak belirleniyor. Abonelik ücreti, peşin olarak ödenebildiği gibi faturalara da yansıtılabiliyor.

Saski su Aboneliği nerede yapılır?

Büyükşehir Belediyesi yenilikçi çalışmalarına bir yenisini daha ekledi. SASKİ su abonelikleri, iptalleri ve devir işlemleri artık e-Devlet üzerinden yapılabilecek.

Su aboneliği hangi kurumdan alınır?

Yeni Su Aboneliği Oluşturma Mevcut bir su aboneliği yoksa gerekli belgelerle şehirde bulunan belediyeler bağlı Su ve Kanalizasyon İdarelerine başvuru yapılır. Kurum web siteleri ve e-Devlet üzerinden de online başvuru yapılabilir.

Samsun su Aboneliği nerede yapılır?

Dijital bilgi ve iletişim teknolojilerini Samsun'da en verimli kullanan kurumlardan SASKİ Genel Müdürlüğü, e-devlet platformu üzerinden su aboneliği imkanı sağlıyor. Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, “Hayata geçirilen uygulama ile bireysel işlemler için şubelere gidilmeden de artık işlemler yapılabilir.

E devlet elektrik aboneliği iptali nasıl yapılır?

e-Devlet'te oturum açtıktan sonra açılan listeden aboneliğinizi iptal etmek istediğiniz şirketi seçin. 4-) Abonelik iptali yapacağınız şirketin adına ulaştıktan sonra iptal ya da fesih olan başlığı seçiniz. Söz konusu şirket için 'abonelik sorgula' bağlantısına tıklayın.