TurkNet altyapısı nerede var?

İçindekiler:

  1. TurkNet altyapısı nerede var?
  2. TurkNet GigaFiber nerede var?
  3. TurkNet hangi operatör?
  4. Türk Telekommu TurkNet mi?
  5. Fiber mi daha iyi hiper mi?
  6. TurkNet GigaFiber ne kadar?
  7. TurkNet ile Türk Telekom aynı mı?
  8. Millenicom hangi altyapı kullanıyor?
  9. Ttnet ile Türk Telekom aynı mı?
  10. Türk Telekom hipernet fiber mi?
  11. İnternet sağlayıcısı girdiğimiz siteleri görebilir mi?
  12. TurkNet modem hangisi?

TurkNet altyapısı nerede var?

Adana, Ankara, Antalya, Aydın, Balıkesir, Bursa, Denizli, Diyarbakır, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, Hatay, İstanbul, İzmir, Kayseri, Kocaeli, Konya, Manisa, Mersin, Muğla, Sakarya, Samsun, Sivas, Tekirdağ, Trabzon, Uşak.

TurkNet GigaFiber nerede var?

TurkNet GigaFiber hizmeti şimdilik sadece İstanbul ve İzmir illerinde sunulmaktadır.

TurkNet hangi operatör?

1996 yılında kurulan TurkNet, kurumsal telekom pazarında bireylere ve işletmelere,kendilerine özel ihtiyaçlarını karşılamak üzere tasarlanan, telefon, toplu internet, IP MPLS VPN (özel sanal ağ), veri merkezi ve barındırma hizmetleri sunan, Türkiye'nin en güçlü bağımsız yeni nesil telekom operatörüdür.

Türk Telekommu TurkNet mi?

Hayır, TurkNet ayrı şirket, Türk Telekom ayrı şirket. Biz 21 yıldır Türkiye'de alternatif telekom operatörü olarak faaliyet veriyoruz. Marka isimlerimiz benzer olduğu için bazen karıştırılabiliyor.

Fiber mi daha iyi hiper mi?

Fiber internet ADSL internet karşılaştırıldığında daha iyi performans, hız ve güvenilirlik adına kesinlikle fiber internet önde çıkmaktadır. ADSL internet tipi, genel olarak verilerin iletiminde fiber internete göre oldukça yavaş olarak karşımıza çıkmaktadır. Maximum olarak 200 Mbps hız sağlayabilmektedir.

TurkNet GigaFiber ne kadar?

TurkNet Fiber Paketleri Nelerdir? TurkNet Özgür İletişim GigaFiber 1000 olarak isimlendirdiğimiz fiber internet hizmetimizi ayda 99.90 ₺ karşılığında size ulaştırıyoruz. 1000 mbps download ve upload hızı sunduğumuz bu hizmette fiber modeminiz de ücretsiz.

TurkNet ile Türk Telekom aynı mı?

Hayır, TurkNet ayrı şirket, Türk Telekom ayrı şirket. Biz 21 yıldır Türkiye'de alternatif telekom operatörü olarak faaliyet veriyoruz. Marka isimlerimiz benzer olduğu için bazen karıştırılabiliyor.

Millenicom hangi altyapı kullanıyor?

Millenicom, sektördeki 12 yıllık tecrübesi ile Turkcell'in fiber altyapısını birleştirerek, 9 Kasım'dan itibaren kullanıcılarıyla buluşacak. ​Telekomünikasyon sektöründe yenilikçi yapısıyla öne çıkan, EWE Turkey Holding şirketlerinden Millenicom, 9 Kasım'dan itibaren Turkcell'in fiber altyapısını kullanmaya başlayacak.

Ttnet ile Türk Telekom aynı mı?

Avea, TTNET, Türk Telekom markaları birleşti diyorsunuz. ... Türkiye'nin entegre telekomünikasyon grubu olarak; mobil, internet, ev telefonu ve kurumsal servisler alanında hizmet veren Avea,TTNET ve Türk Telekom markalarını, “Türk Telekom” tek markası altında bir araya getirdik.

Türk Telekom hipernet fiber mi?

HİPERNET Paketlerinde, mahallenize ya da sokağınıza kadar gelen fiber altyapı ile 100 Mbps'ye kadar hızlı internet hizmeti sunulmaktadır. ... HİPERNET Paketlerinde 100 Mbps'ye kadar hızlı internet hizmeti sunulurken, ULTRANET paketlerinde ise 16 Mbps'ye kadar hızlı internet hizmeti sunulmaktadır.

İnternet sağlayıcısı girdiğimiz siteleri görebilir mi?

İnternet servis sağlayıcınız internet trafiğinizi göremez ancak VPN sağlayıcınız görebilir. Yani VPN sağlayıcınızın güvenliği ihlal edilirse sizin güvenliğiniz de ihlal edilir.

TurkNet modem hangisi?

Bu yüzden en iyi internet deneyimi için tüm TurkNet'lilere son teknolojiye sahip Zyxel modem sunuyoruz! Sadece TurkNet'lilere özel olan Zyxel VMG3625-T50B modemi kısa bir süreliğine, faturanıza ek olarak 12 taksitle 468 TL'ye veya kredi/banka kartına peşin 385 TL'ye satın alabilirsiniz.