Avşa adasının en güzel yeri neresi?

İçindekiler:

  1. Avşa adasının en güzel yeri neresi?
  2. Avşa Adası kaç saatte gezilir?
  3. Avşa Adası tatil için nasıl bir yer?
  4. Avşa adası ne ile meşhur?
  5. Avşa Adası Yiğitler Köyü denizi nasıl?
  6. Avşa Adası pazarı hangi gün?
  7. Avşa Adası bilet ne kadar?
  8. Avşa Adası Yiğitler Köyü nasil gidilir?
  9. Avşa Adası'ndan ne alınır?
  10. Avşa adasından ev alınır mı?
  11. Avşa'da deniz temiz mi?
  12. Avşa Yiğitler köyüne nasil gidilir?
  13. Tekirdağ Avşa arabalı vapur nereden kalkıyor?
  14. Istanbul Avşa kaç saat sürüyor?
  15. Avşa adası hangi marketler var?
  16. Avşa adasında ne yenir?

Avşa adasının en güzel yeri neresi?

Avşa Adası'nın tam arkasında kalan Çınar Koyu adanın en büyük plajına sahiptir. Burada Ayanya Beach, Mert Restaurant, Deniz Yıldızı, Tarihi Çınar Restaurant İsmet'in Yeri isimli ücretli plajlı yada ücretsiz denize girilebilen plaj alanları vardır. Suyu ve kumu bizce en güzel plaj Avşa'da Çınar Koyu'dur.

Avşa Adası kaç saatte gezilir?

İDO feribotları, Yenikapı, Kadıköy ve Bostancı gibi noktalardan hareket etmekte olup; yolculuk ortalama 2,5 – 3 saat sürüyor. Dolayısıyla Avşa Adası'nın İstanbul'a yakın en gözde tatil noktalarından biri olduğunu söyleyebiliriz. Kaç günde gezilir: Avşa gezinizi ortalama 2 günde tamamlayabilirsiniz.

Avşa Adası tatil için nasıl bir yer?

Marmara Denizi'nin üç adasından biri olan Avşa Adası; Balıkesir iline bağlı bir bölgedir. Sakin koyları ve tertemiz denizi ile her yıl pek çok turist burayı ziyaret etmektedir. Avşa Adası otelleri uygun fiyatlı seçenekler sunmasıyla oldukça ekonomik tatil geçirmenizi sağlamaktadır.

Avşa adası ne ile meşhur?

Avşa Adası'nda bulunan şarap fabrikalarını gezebilirsiniz. Ayrıca, Avşa Adası'nda deniz ürünleri ve balık çeşitleri de oldukça meşhur. Adada balıkçılık faaliyetleri yaygın olması sayesinde balık ve deniz ürünleri Avşa Adası'nda şaraptan sonra gelen meşhur lezzetler arasında yer alıyor.

Avşa Adası Yiğitler Köyü denizi nasıl?

Avşa Adası Yiğitler Köyü'nün turist çekmesindeki en önemli sebep dingin atmosferi ile birlikte yaklaşık 1,5 km'lik kusursuz kumsalı ve sakin denizi.

Avşa Adası pazarı hangi gün?

Avşa Adası Pazarı Hangi Gün Kurulmaktadır? Avşa Adası pazarı salı günleri kurulmaktadır.

Avşa Adası bilet ne kadar?

Avşa Adası Bilet Fiyatları 2021 yaz sezonunda Erdek'ten Avşa'ya indirimli 12 TL, Tekirdağ'dan 60 TL, Tekirdağ Barbaros'tan 40 TL, İstanbul'dan Yenikapı Bostancı Avcılar Avşa Adası bilet fiyatları İDO ile 80 TL bilet fiyatı ödeyerek gidebilirsiniz.

Avşa Adası Yiğitler Köyü nasil gidilir?

Avşa Adası merkezinden dolmuşlar ile Yiğitler Köyü'ne 10-15 dakika içerisinde ulaşabilirsiniz. Ayrıca Avşa Adası Taksi Durağı'ndan taksi kiralayarak da Yiğitler Köyü'ne ulaşabilirsiniz.

Avşa Adası'ndan ne alınır?

Avşa şarabı, zeytinyağı, zeytin sabunu, zeytin magnetler, kapı ve duvar süsleri ve envai çeşit hediyelikler gümüşler Sevdikleriniz için küçük bir hediye ile mutlu edebilmek için Avşa'daki çeşitli hediyelik eşya dükkanları sizi bekliyor.

Avşa adasından ev alınır mı?

Avşa Adası'ndan Ev Alınır Mı? Evet alınır.

Avşa'da deniz temiz mi?

Avşa Adası denizi en temiz Marmara Bölgesi tatil beldesidir. Avşa Adası'nın denizi derin değildir. Avşa'nın deniz suyu az tuzludur. ... Sezon boyunca oldukça fazla tatilciyi ağırlayan Avşa Adası uygun tatil fiyatları ile de tatilcilerin en fazla tercih ettiği bölgelerden olmaktadır.

Avşa Yiğitler köyüne nasil gidilir?

Ankara,İzmir ve Bursa tarafından gelmeyi düşünürseniz Erdek'ten haraket eden Budo Denizotobüslerini veya Gestaş Arabalı vapurunu tercih etmelisiniz.Çanakkale tarafından gelmeyi düşünürseniz Karabiga'dan haraket eden Ciner gemisi en uygun geliş yolu.Avşa adasına indiğinizde Yiğitlere gelmek için Camii yanında bulunan ...

Tekirdağ Avşa arabalı vapur nereden kalkıyor?

Tekirdağ avşa feribot seferleri, Tekirdağ'ın Süleymanpaşa ilçesinde eski cezaevi karşısına yer alan Akport Gümrüklü Limanı'ndan yapılmaktadır.

Istanbul Avşa kaç saat sürüyor?

İstanbul'a deniz otobüsüyle 2 saat 45 dakika uzaklıktadır. Erdek'ten ise gemiyle yaklaşık 2 saatte ulaşılmaktadır. Yaz sezonunda İstanbul'dan hergün deniz otobüsü seferleri yapılmakta olup, haftasonları ek seferler de konulmaktadır.

Avşa adası hangi marketler var?

Avşa Adası'nda Bim, A101, Şok ve Migros marketleri hizmet vermektedir. Her marketin en az 2 şubesi bulunmaktadır. Yazın tüm market şubeleri hizmet verirken, kış aylarında şube sayılarında düşüş yaşanmaktadır.

Avşa adasında ne yenir?

Avşa Adası'nda Ne Yenir, Nerede Yenir, Ne İçilir?
  • Antepli Neco Dayı'nın Yeri : Antep Usülü Lahmacun ve Kebap Çeşitleri.
  • Meydan Kumrucusu İzmir Usulü Avşa Kumru,
  • Meydan Lokantası Pilav Üstü Döner Kebap,
  • Çavuşoğlu Lezzet Durağı Atom Döner,
  • Çavuşoğlu Lezzet Durağı Lahmacun,
  • Karadeniz Pidecisi Nuri Usta Karışık Pide,
Daha fazla öğe...