Uyanış Büyük Selçuklu 29 bölüm ne zaman?

İçindekiler:

  1. Uyanış Büyük Selçuklu 29 bölüm ne zaman?
  2. Uyanış Büyük Selçuklu ne zaman sezon finali yapacak?
  3. Uyanis bitiyor mu?
  4. Uyanis Buyuk Selcuklu ne zaman?
  5. Uyanis 29 bolum var mi?
  6. Uyanış Büyük Selçuklu 29 bölüm neden yayınlanmadı?

Uyanış Büyük Selçuklu 29 bölüm ne zaman?

Peki Uyanış Büyük Selçuklu 29. Bölümü ne zaman yayınlanacak? Uyanış: Büyük Selçuklu dizisinin heyecanla beklenen 29. bölümü TRT 1 ekranlarında 19 Nisan Pazartesi günü beklenirken yayınlanmadı. TRT diziyi 26 Nisan'da yayınlayacağını duyurdu.

Uyanış Büyük Selçuklu ne zaman sezon finali yapacak?

Uyanış: Büyük Selçuklu”, yepyeni bir sayfa açacak olan unutulmaz sezon finali bölümüyle 31 Mayıs Pazartesi akşamı saat 20.00'de TRT 1'de izleyiciyle buluşacak.

Uyanis bitiyor mu?

TRT1 ekranlarının sevilen dizisi "Uyanış: Büyük Selçuklu" sezon finaline gidiyor. Yeni dönem için radikal kararlar alan yapım, sezon finalinin ardından dizinin oyuncu kadrosunu ve senaryosunu değiştirecek.

Uyanis Buyuk Selcuklu ne zaman?

İlk sezonuyla beğeni toplayan ve izlenme rekorları kıran Uyanış Büyük Selçuklu dizisinin devamı olarak çekilecek olan Uyanış Büyük Selçuklu: Alparslan'ın yayın tarihi belli oldu. Pazartesi başlayacak olan Alparslan'ın ilk fragmanının yayınlanmasının ardından diziyle ilgili aramalar yoğunlaştı.

Uyanis 29 bolum var mi?

Açıklamalarda, "Her canın kıymetini bildiğimiz için ve pandemiyle daha başarılı mücadele edebilmek için bir kez daha durmak zorunda kaldık. 19 Nisan Pazartesi günü yayınlanacak 29. Bölümümüzü pandemi koşulları nedeniyle 1 hafta sonra yayınlamaya mecbur kaldık" ifadeleri kullanıldı.

Uyanış Büyük Selçuklu 29 bölüm neden yayınlanmadı?

Dizin yapımcısı Emre Konuk resmi Twitter hesabından pandemi sebebiyle yayına bir hafta daha ara verdiklerini açıkladı. Konuk açıklamasında 'Kıymetli ekibimizin sağlığını dikkatle muhafaza edebilmek için değerli izleyicilerimizden bir hafta müsaade istiyoruz' ifadelerini kullandı.