AÖF yaz okulu kaç ders alınabilir 2021?

İçindekiler:

  1. AÖF yaz okulu kaç ders alınabilir 2021?
  2. AÖF yaz okulu Kaç Para?
  3. Ata AÖF yaz okulunda kaç ders alınır?
  4. AÖF Bir dönemde en fazla kaç ders alınabilir?
  5. Yaz okulunda kaç ders alinir 2021?
  6. Yaz okulunda kimler ders alabilir?
  7. Atatürk Üniversitesi Yaz Okulu kaç kredi sayısı?
  8. AÖF kaç ders alabilirim?
  9. Yaz okulunda ön koşullu ders alınır mı?
  10. Yaz okulunda en fazla kaç ders alabilirim?

AÖF yaz okulu kaç ders alınabilir 2021?

1.1. Yaz okuluna kayıt yaptıracak öğrenciler en fazla beş ders seçebilir. o Not Durum Belgesinde; genel not ortalaması 2,00 veya 2,00'nin üzerinde olan öğrenciler, FF harf notu olan ve/veya hiç almadığı ders/derslerden, en fazla beş ders seçebilir. borçlarını 26 Temmuz-06 Ağustos 2021 tarihlerinde ödeyebilecektir.

AÖF yaz okulu Kaç Para?

AÖF internet sitesi üzerinden yapılacak kayıtlar için Öğrenci Otomasyonu Ders Seçim sayfasını ziyaret etmek gerekecek. Ödemeler, hem internet üzerinden hem de ATM'lerden ödenebilecek. Yaz Okulunda kayıt yapılan 1 Ders için 225 TL, ilave her ders için 25 TL olarak belirlendi.

Ata AÖF yaz okulunda kaç ders alınır?

Öğrenciler, yaz okulunda açılacak derslerden en fazla toplam 5 (beş) adet ders alabilirler.

AÖF Bir dönemde en fazla kaç ders alınabilir?

MADDE 7 – (1) (Değişik: RG-5/9/2017- 30171) Öğrenci, bir yarıyılda toplam 45 AKTS kredilik ders seçebilir. Öğrenci, ders ekle/sil işlemlerini; kayıt yenileme tarihleri içinde, sadece o yarıyıl için yapar ve bu işlemlere sonradan itiraz edemez.

Yaz okulunda kaç ders alinir 2021?

En fazla 3 ders olmak kaydıyla 21 kredilik seçim yapılabilmektedir. Öğrencinin Yaz Okulu'nda alacağı derslerle birlikte mezuniyet durumu söz konusu oluyor ise, fakülte yönetim kurulu önerisi ve Üniversite Yönetim Kurulu onayıyla en fazla 5 ders alınabilmektedir.

Yaz okulunda kimler ders alabilir?

1- Yaz okuluna güz ve bahar döneminde kayıt yenileten-yeniletmeyen, yarı yıl fark etmeksizin tüm Açıköğretim Sistemine göre öğretim yapan Fakültelerin öğrencileri kayıt yaptırabilir. 2- Öğrenciler, üst yarıyıl ya da alt yarıyıllardan hiç almadıkları dersleri yaz okulunda alabilir.

Atatürk Üniversitesi Yaz Okulu kaç kredi sayısı?

Yaz Okuluna kayıt yaptıran her öğrenci toplam en fazla 13 kredilik/20 AKTS'lik ders alabilir; ancak, bir dersin kredi saatinin 13'ün/AKTS'sinin 20'nin üzerinde olması halinde sadece bu ders alınabilir.

AÖF kaç ders alabilirim?

Ders seçimi ilgili kayıt yenileme tarihinin son günü saat 23:30'a kadar yapılabilir. Öğrenciler, bir yarıyılda toplam 45 AKTS kredilik ders seçebilir. Öğrenciler FF harf notlu derslerini seçmeyebilir.

Yaz okulunda ön koşullu ders alınır mı?

Yaz okulunda bir öğrenci, toplam oniki krediyi aşmamak üzere, en çok üç ders alabilir. Ancak, öğrenciler ön koşullu derslerden ön koşulunu yerine getirmedikleri dersleri alamazlar. ... Güz ve bahar yarıyılları sonunda ilişiği kesilme durumuna gelen öğrenciler yaz okuluna kayıt yaptıramazlar.

Yaz okulunda en fazla kaç ders alabilirim?

Yaz Okuluna kayıt yaptıran her öğrenci toplam en fazla 13 kredilik/20 AKTS'lik ders alabilir; ancak, bir dersin kredi saatinin 13'ün/AKTS'sinin 20'nin üzerinde olması halinde sadece bu ders alınabilir.