Vücuttaki kitle için hangi bölüme gidilir?

İçindekiler:

  1. Vücuttaki kitle için hangi bölüme gidilir?
  2. Erkekte göğüs ucu ağrısı neden olur?
  3. Yağ bezesi için hangi bölüme gidilir?
  4. Kan tahlilinde her şey çıkar mı?

Vücuttaki kitle için hangi bölüme gidilir?

Şişliğine neden olan etkene bağlı olarak gidilmesi gereken branşlarda da değişiklik görülüyor. Ancak hastalar meydana gelen şişlik şikayetlerinin neden ötürü meydana geldiğini bilmiyorlarsa öncelikle dahiliye bölümüne giderek genel bir muayene olmaları gerekiyor.

Erkekte göğüs ucu ağrısı neden olur?

Erkeklerde meme ağrısının nedeni çoğunlukla meme dokusundaki sorunlardan kaynaklanmaktadır. Öte yandan erkeklerde meme ağrısının kas gerginliğinden kiste kadar çeşitli nedenleri olabilir. Bazı nedenler tedavi gerektirebilirken bazıları ise genellikle zararsızdır ve kendi kendine geçebilir.

Yağ bezesi için hangi bölüme gidilir?

Lipom sorunu olup rahatsızlık duyan kişiler aldırmak için genel cerrahi uzmanı veya dermatoloji yani cildiye bölümlerine başvurabilirler. IDEA Kliniklerin her şubesinde görev yapan genel cerrahi uzmanları lipom konusunda oldukça tecrübelidirler.

Kan tahlilinde her şey çıkar mı?

Dr.Yavuz Furuncuoğlu, "Kan tahlili yapıldığında her şey belli olmaz sadece istenen tetkikin sonucu alınır. Yani kan şekeriniz ölçüldüğünde bunu öğrenirsiniz ama gizli sarılık olup olmadığınızı öğrenemezsiniz.