Yaprak Dökümü'ndeki Cem'in gerçek ismi nedir?

İçindekiler:

  1. Yaprak Dökümü'ndeki Cem'in gerçek ismi nedir?
  2. Yaprak Dökümü Nehir hanım kim?
  3. Yaprak Dökümü nde Cem öldü mü?
  4. Yaprak Dökümü Sedef Avcı Kimdir?
  5. Yaprak Dökümü'ndeki Hayriye kimdir?
  6. Yaprak Dökümü'ndeki Sedef'in ismi ne?
  7. Yaprak Dökümü Cem öldü mü?

Yaprak Dökümü'ndeki Cem'in gerçek ismi nedir?

Kıvanç Kasabalı, tarihinde İstanbul'da doğmuştur.

Yaprak Dökümü Nehir hanım kim?

Usta oyuncu Bedia Ener, 2006-2010 yılları arasında Kanal D'de yayınlanan ve bir döneme damga vuran Yaprak Dökümü'nde Neyyir Hanım karakterini canlandırmıştı.

Yaprak Dökümü nde Cem öldü mü?

Hastanede Necla'nın yanında Tahsin kalır ve ona moral vermeye çalışır. Hemşirede Nejla'yı yanına çağırarak kötü haberi verir. Cem geçirdiği kalp krizi sonrası artık ölmüştür ve hayatta değildir.

Yaprak Dökümü Sedef Avcı Kimdir?

Sedef Avcı, tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. Baba tarafı Erzincanlı, anne tarafı Saraybosnalıdır. 4 yaşında baleye başlayan Avcı, 8 sene boyunca bu alanda eğitim aldı. Kocaeli Üniversitesi Çalışma Ekonomisi bölümünden mezun oldu.

Yaprak Dökümü'ndeki Hayriye kimdir?

Güven Hokna, tarihinde Ankara'da doğmuştur. Annesi Avniye Hanım yıllarca Osmanlı İmparatorluğu döneminde İstanbul'da yaşayan Ermeni vatandaşlarımızdan biridir.

Yaprak Dökümü'ndeki Sedef'in ismi ne?

Seda Demir, (d. , İstanbul, Türkiye) Türk dizi ve sinema oyuncusu. 20 yılları arasında rol aldığı Yaprak Dökümü dizisindeki Sedef rolüyle tanınır. Marmara Üniversitesi'nde Fransızca kamu yönetimi mezunu olan Seda Demir, bir süre fuarlarda hostes olarak görev aldı.

Yaprak Dökümü Cem öldü mü?

Necla'nın (Fahriye Evcen) eşi Cem'in (Kıvanç Kasabalı) kalp krizi geçirdikten sonra kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetmesi, diziye reytingde tavan yaptırdı.Yaprak Dökümü, 51.70'lik izlenme payıyla, bu sezonun en popüler dizileri Aşk-ı Memnu, Hamının Çiftliği ve Kurtlar Vadisi Pusu'yu geride bırakıp, zirve yaptı.