Oktay Kaynarca ilk hangi dizide oynadı?

İçindekiler:

  1. Oktay Kaynarca ilk hangi dizide oynadı?
  2. Oktay Kaynarca hangi rolde?
  3. Oktay Kaynarca şuan hangi dizide oynuyor?
  4. Oktay Kaynarca ne kadar maaş alıyor?
  5. Oktay Kaynarca kardeşi kim?
  6. Eskiya Hızır nereli?
  7. Oktay Kaynarca Malatya neresi?
  8. Oktay Kaynarca bölüm başı ne kadar maaş alıyor?
  9. Oktay Kaynarca bölüm başı ne kadar para kazanıyor?
  10. Gerçek Hızır Çakırbeyli kimdir?
  11. Hizir Reis aslen nereli?
  12. Aliço bölüm başı kaç para alıyor?

Oktay Kaynarca ilk hangi dizide oynadı?

Oktay Kaynarca ilk olarak konservatuvarda okuduğu dönemlerde TRT 1'de yayınlanan Gençler (1989-1990) adlı dizide Ziya Kürküt ve Fikret Kuşkan ile birlikte başrolde yer almıştır.

Oktay Kaynarca hangi rolde?

2003 yılında başlayan Kurtlar Vadisi dizisinde canlandırdığı Süleyman Çakır rolüyle ününe ün kattı. Şimdiye dek birçok film ve dizide oynayan, bazılarının yapımcılığını üstlenen Oktay Kaynarca, 2015 yılından beridir devam eden Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde Hızır Çakırbeyli rolündedir.

Oktay Kaynarca şuan hangi dizide oynuyor?

Dizide Hızır Çakırbeyli karakteri dikkat çekiyor. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Hızır karakterine Oktay Kaynarca hayat veriyor.

Oktay Kaynarca ne kadar maaş alıyor?

Oktay Kaynarca'nın 85 bin TL,Deniz Çakır'ın ise bölüm başına 40 bin, aldığı öğrenildi. Kaynarca ve Çakır, “Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz”da karı – kocayı canlandırıyor. 5 bölümü önceden çekilen ve tanıtımları şimdiden büyük ilgi gören diziyi Onur Tan yönetecek.

Oktay Kaynarca kardeşi kim?

Turgay Kaynarca Meryem YeşilgülOnur KaynarcaOrkun KaynarcaSelin Kaynarca Oktay Kaynarca/Kardeşleri

Eskiya Hızır nereli?

Biyografi. 18 Ağustos 1989 tarihinde İstanbul' da doğdu. Babası Samsun, annesi Üsküp, Makedonya göçmenidir.

Oktay Kaynarca Malatya neresi?

Oktay Kaynarca (d. , Malatya), Türk oyuncudur. Oktay Kaynarca, İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Anasanat Dalı Yüksek Lisans Bölümü mezunudur. Ayrıca oyuncunun memleketi Hekimhan'da Oktay Kaynarca isminde bir de cadde vardır. Oktay Kaynarca, Malatya doğumludur.

Oktay Kaynarca bölüm başı ne kadar maaş alıyor?

Başrollerini Oktay Kaynarca ile Deniz Çakır'ın paylaştığı dizinin ünlü yapımcısı Raci Şaşmaz, iki oyuncunun 13 bölüm ücretlerini de peşin ödedi. Oktay Kaynarca'nın 85 bin TL,Deniz Çakır'ın ise bölüm başına 40 bin, aldığı öğrenildi.

Oktay Kaynarca bölüm başı ne kadar para kazanıyor?

Dizinin sevilen karakteri Hızır olarak başrolü üstlenen yakışıklı oyuncu Oktay Kaynarca'nın “Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz” dizisinin bir bölümü için 85 bin TL aldığı söyleniyor.

Gerçek Hızır Çakırbeyli kimdir?

Oktay KaynarcaEşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Hızır Çakırbeyli/Canlandıran

Hizir Reis aslen nereli?

Yaşamı Hayreddin Paşa, Selanik Vardar Ağalarından ve Midilli fatihlerinden Türk veya Arnavut bir sipahi olan babası Vardari Yakup Ağa ile ada halkından Rum Katerina'nın dört oğlundan biri olarak 1470'li yıllarda Midilli adasında doğdu.

Aliço bölüm başı kaç para alıyor?

Rıza Kocaoğlu Aliço karakteri için bölüm başına 35 bin TL'ye anlaştı. Erkan Kolçak Köstendil Vartolu rolü için bölüm başına 40 bin TL almaktadır.