Yurt dışından Türkiye nasıl aranır?

İçindekiler:

  1. Yurt dışından Türkiye nasıl aranır?
  2. Türkiye'nin numarası kaç?
  3. GSM nasıl yazılır?
  4. Almanyadan Türkiye ev numarası nasıl aranır?
  5. Yurtdışından 800 lü numara nasıl aranır?
  6. +90 850 neyin numarası?
  7. 0532 numara kime ait?
  8. GSM nereden bakılır?
  9. Telefon numarası nasıl yazılmalı?
  10. Almanya telefon numarası nasıl aranır?
  11. Whatsapp yabancı numara nasıl eklenir?
  12. 444lü numaralar nasıl aranır?
  13. Yurtdisindan musteri hizmetleri nasil aranir?

Yurt dışından Türkiye nasıl aranır?

Ülke dışından ülkemizde bulunmakta olan bir telefonun aranması gerektiğinde bu numaralar numaranın başına getirilmesi gerekmektedir. Diğer bir tabirle de +9 getirilmesi gerekmektedir. Yani 55 55 numaralı telefon numarasını yurt dışından aramak için yapılması gereken başına 009 (+9) getirilmesidir.

Türkiye'nin numarası kaç?

Yani Türkiye telefon kodu 090. Ancak GSM numaralarını ararken, 00 yerine + ifadesini kullanabilirsiniz.

GSM nasıl yazılır?

Ulaşma kimliklerimizin yani gsm numaralarımızın başında "+" işareti ve ülkemizin kodu gelmekte ve daha sonra ise operatörümüzün kodu ile bizlere sunulan GSM numaramız gelmektedir.

Almanyadan Türkiye ev numarası nasıl aranır?

Türkiye'yi sabit iş veya sabit ev telefonundan ya da Yurtdışı hatlardan aramak, Yurtdışındaki cep telefonları ya da sabit telefonları numaralarından telefonla aramak için öncelikle Türkiye'nin uluslararası telefon kodu olan +90′ı çevirmeniz ya da tuşlamanız gerekmektedir.

Yurtdışından 800 lü numara nasıl aranır?

0850 numara ile başlayan hatları aramak için Türkiye'de herhangi bir işlem yapmaya gerek yoktur. Ancak yurtdışına çıkıldığında 0850 numara konusunda operatörün aramalara açılması gerekiyor. Bunu gerçekleştirmek adına ise kullanılan cihazın GSM operatörü üzerinden işlemler yapılabilmektedir.

+90 850 neyin numarası?

Çünkü +850 kod Kuzey Kore ülkesine ait. 0850 numaraların kodu ise +90 yani Türkiye'nin telefon kodudur. 0850 numarası genel olarak kurumsal şirketlerin numarasıdır.

0532 numara kime ait?

Turkcell kullanıcıları tarafından 532 numaralı hat ve diğer operatörler tarafından 5 numaralı hat aranarak Turkcell hizmetleri alakalı olarak bilgi alınabilmektedir.

GSM nereden bakılır?

GSM numarasını kullanmakta olduğumuz cep telefonu üzerinden öğrenebiliriz. Cep telefonunuzdan *101# işlemini tuşladıktan sonra arama butonuna bastıktan sonra ekrana GSM numarası çıkacaktır.Ekrana çıkan GSM numarası size ait olan GSM numarasıdır.

Telefon numarası nasıl yazılmalı?

Daha sonra ülke kodu girilir ve sonrasında 'sıfırsız' olmak üzere alan kodu ve numara çevrilir. + 55 55 yazılarak, Türkiye içi dahil dünyanın her yerinden bu numaraya ulaşılabilir. İşte bu nedenle, daha telefon numaralarını ilk kez kaydederken, +│90 Alan Kodu│Sıfırsız Numara olarak düzenlemelisiniz.

Almanya telefon numarası nasıl aranır?

Herhangi bir ülkeden Almanya'yı arayabilmek için Almanya'nın ülke telefon kodu olan “+49” tuşlanmalıdır. Almanya telefon kodu +49'dur.

Whatsapp yabancı numara nasıl eklenir?

Uluslararası telefon numaraları nasıl kaydedilir
  1. Telefon rehberinizi açın.
  2. Kişinin telefon numarasını yazarken ilk önce bir artı (+) simgesi koyun.
  3. Ülke kodunu yazın, ardından telefon numarasını eksiksiz olarak girin.

444lü numaralar nasıl aranır?

Şehirler arası alan kodu tuşlamadan, şehir içi gibi aranırsınız. 444'lü numaralar ile Türkiye'nin her yerinden GSM de dahil olacak şekilde sadece 7 hane (444 XX XX şeklinde) tuşlayarak aranırsınız.

Yurtdisindan musteri hizmetleri nasil aranir?

Yurt dışında her konuyla ilgili yurtdisinda@turkcell.com.tr adresine e-posta atabilir veya müşteri hizmetlerimizi (+905325320000) arayabilirsiniz.