KKK Uzman Erbaş başvurusu nasıl yapılır?

İçindekiler:

  1. KKK Uzman Erbaş başvurusu nasıl yapılır?
  2. Uzman çavuş başvuru nereye yapılır?
  3. Uzman Çavuş başvurusu nasıl olur?
  4. Uzman çavuş başvurusu nereden yapılır?
  5. Uzman çavuş alımları ne zaman başlayacak?
  6. Sozlesmeli er egitimi kac gun?

KKK Uzman Erbaş başvurusu nasıl yapılır?

Adaylar başvurularını Kılavuzda belirtilen tarihe kadar, Milli Savunma Bakanlığının www.personeltemin.msb.gov.tr www.msb.gov.tr internet adresindeki başvuru formunu doldurarak çevrimiçi (online) olarak yapacaklardır.

Uzman çavuş başvuru nereye yapılır?

Adaylar başvurularını https://personeltemin.msb.gov.tr internet adresinden e-devlet ile giriş yaparak Başvuru Programı Kullanma Talimatında belirtilen esaslar dâhilinde online olarak gerçekleştirecekler.

Uzman Çavuş başvurusu nasıl olur?

Jandarma uzman erbaş alımı başvuru kılavuzunda yer alan bilgilere göre; Başvurular, https://vatandas.jandarma.gov.tr/PTM/Giris internet adresinde ”Personel/öğrenci alım başvuruları ve sonuçları” bölümünden 21- tarihleri aralığında adayların başvuru formunun doldurulması suretiyle yapılacak.

Uzman çavuş başvurusu nereden yapılır?

JANDARMA UZMAN ERBAŞ ALIMI BAŞVURUSU NASIL YAPILIR? Uzman erbaş başvurular, https://vatandas.jandarma.gov.tr/PTM/Giris internet adresinde ''Personel/öğrenci alım başvuruları ve sonuçları'' kısmından 01- (saat 23.59'a kadar) tarihleri arasında başvuru formunun doldurulması suretiyle yapılacaktır.

Uzman çavuş alımları ne zaman başlayacak?

BAŞVURULAR NE ZAMAN BAŞLIYOR? Jandarma Genel Komutanlığı 5.000 sözleşmeli uzman erbaş alımı başvuruları ile tarihleri arasında Jandarma Personel Temin Sistemi E-Devlet üzerinden yapılacaktır.

Sozlesmeli er egitimi kac gun?

Ön şartları uyan adaylar, sağlık muayenesi, spor testi ve mülakattan sonra 10 hafta askeri eğitimden geçiriliyor. Sözleşmeli erler sigortalı sayılıyor ve her yıl 45 gün izin alma hakkı bulunuyor.