Özgü Namal ilk çocuğu kimden?

İçindekiler:

  1. Özgü Namal ilk çocuğu kimden?
  2. Özgü Namal ilk eşi kimdir?
  3. Özgü Namal şu an nerede yaşıyor?
  4. Özgü Namal kaç çocuğu?
  5. Oktay Kaynarca Özgü Namal evli mi?
  6. Serdar Oralın kaç çocuğu var?
  7. Özgü Namal resmen evli mi?
  8. Özgü Namal eşinin cenazesine neden gitmedi?
  9. Ahmet Serdar Önal kimdir?

Özgü Namal ilk çocuğu kimden?

Serdar Oral kimdir: Ünlü oyuncu Özgü Namal, yoga ve nefes terapisti sevgilisi Serdar Oral'dan ikinci çocuğunu dünyaya getirmişti. Ahmet Serdar Oral, reklamcılık sektöründe faal olan bir isimdir. Kendisi Ferco Holding ortaklarından birisi olarak tanınmaktadır.

Özgü Namal ilk eşi kimdir?

Özgü Namal'ın eşi Ahmet Serdar Oral'ın mesleği Ferco Holding ortaklarından biriydi. Daha önce reklamcılık sektöründe faaliyet gösteren iş insanı, yoga ve nefes terapistliği de yaptı. Serdar Oral'ın ilk evliliği olan Alman Engel Hornhuber'den iki çocuğu, ikinci eşi Pınar Akıncı'dan ise bir kızı vardı.

Özgü Namal şu an nerede yaşıyor?

Özgü Namal, Muğla Köyceğiz'e yerleşti! Reklamcı sevgilisi Serdar Oral'dan ikinci kez hamile kalan Özgü Namal, Yılmaz Erdoğan'ın izinden yürüyor. 4.5 aylık hamile olan oyuncu, Erdoğan gibi Muğla'nın Köyceğiz ilçesine yerleşti.

Özgü Namal kaç çocuğu?

Nefes Oral Elem Su Oral Özgü Namal/Çocukları

Oktay Kaynarca Özgü Namal evli mi?

1965 doğumlu olan Oktay Kaynarca, 2021 yılı itibarıyla 56 yaşındadır. 2002-2008 yılları arasında oyuncu Özgü Namal ile evli kaldı. 2012-2013 yılları arasında reklamcı Melek Angun ile evli kaldı.

Serdar Oralın kaç çocuğu var?

Nefes Oral Elem Su Oral Ahmet Serdar Oral/Çocukları

Özgü Namal resmen evli mi?

Özgü Namal eşi 53 yaşındaki eşi Serdar Oral'ın ölümünün ardından merak edilen isim oldu. 41 yaşında olan Özgü Namal 2014 yılında Serdar Oral ile evlendi. 2015 yılında anne oldu ve Nefes'i doğurdu. 2017 yılında ise ikinci kez anne olan Özgü Namal Elem Su'yu dünyaya getirdi.

Özgü Namal eşinin cenazesine neden gitmedi?

Oyuncu Özgü Namal'ın eşi Ahmet Serdar Oral dün son yolculuğuna uğurlandı. Kanlıca Mezarlığı'na defnedilen eşinin mezarına "Biricik eşim ve babamız" mesajının yazılı olduğu çelengi koyduran Özgü Namal, evde çocuklarının yanında olmasından ötürü cenaze törenine katılamadı.

Ahmet Serdar Önal kimdir?

Eski model, doktor ve moda fotoğrafçısı. 90'ların ünlü erkek modeliyken Vakko'dan Beymen'e pek çok markanın reklam ve podyum modelliğini yaptı. Derken doktorluğa ve modelliğe veda ederek fotoğrafçılığa başladı.