Apple ile nasıl iletişime geçebilirim?

İçindekiler:

  1. Apple ile nasıl iletişime geçebilirim?
  2. Apple Kimliği unuttum ne yapmalıyım?
  3. Apple para iadesi ne zaman gelir?
  4. Apple hata bildirimi nasıl yapılır?
  5. Apple destek ne işe yarar?
  6. Unutulan iCloud hesabı nasıl bulunur?
  7. Unutulan Apple kimliği nasıl değiştirilir?
  8. iPhone 9006 hata kodu nedir?
  9. NAND entegresi nedir?
  10. +3 9200 nerenin numarası?
  11. Apple destekten randevu nasıl alınır?

Apple ile nasıl iletişime geçebilirim?

Kurumsal veya profesyonel bir müşteriyseniz Apple Kurumsal Müşteriler Mağazası'nı ziyaret edebilir veya Pazartesi ila Cuma günleri 09:00-20:00 saatleri arasında sabit hattan 008 875 numaralı telefonu (ücretsiz*) ya da cep telefonunuzdan 0216 282 15 12 numaralı telefonu (yerel ücretler uygulanır) ...

Apple Kimliği unuttum ne yapmalıyım?

Apple Kimliği hesap sayfanıza gidin ve "Apple Kimliğinizi veya parolanızı mı unuttunuz?" bağlantısını tıklayın. Apple Kimliğinizi girin, parolanızı sıfırlama seçeneğini belirleyin ve Devam'ı seçin.

Apple para iadesi ne zaman gelir?

Para iadenizi, sipariş verirken kullandığınız ödeme yöntemine göre alacaksınız. Para iadesinin hesabınıza ulaşması için lütfen 5-7 gün süre tanıyın. Banka havalesi para iadelerinin işleme girmesi için banka hesabı bilgilerinize ihtiyacımız olur (IBAN/SWIFT).

Apple hata bildirimi nasıl yapılır?

Güvenlik veya gizlilik açıklarını bildirmek için lütfen product-security@apple.com adresine aşağıdaki bilgileri içeren bir e-posta gönderin:
  1. Etkilendiğini düşündüğünüz ürün ve yazılımların sürümleri.
  2. Beklediğiniz ve gözlemlediğiniz davranışlarla ilgili bir açıklama.
Daha fazla öğe...

Apple destek ne işe yarar?

Apple Destek, tüm Apple ürün ve servislerinizle ilgili çözümlere kişiselleştirilmiş erişim sunar. Aboneliklerinizi yönetme ve Apple Kimliği parolanızı sıfırlama gibi pek çok konuda bilgi edinin. Sorununuzu gidermesi için bir çalışanımızla konuşun veya kendiniz çözmek için rehberli, adım adım çözümlere ulaşın.

Unutulan iCloud hesabı nasıl bulunur?

Apple menüsü  > Sistem Tercihleri'ni seçin, ardından iCloud'u tıklayın. Hesap Ayrıntıları'nı seçin. Apple Kimliği parolanızı girmeniz istenirse "Apple kimliğini veya parolayı mı unuttunuz?" bağlantısını tıklayın ve ekrandaki yönergeleri izleyin.

Unutulan Apple kimliği nasıl değiştirilir?

Apple Kimliğinizi değiştirme
  1. appleid.apple.com adresine gidin ve giriş yapın.
  2. Hesap bölümünde Düzenle'yi seçin.
  3. Apple Kimliğini Değiştir'i seçin.
  4. Kullanmak istediğiniz e-posta adresini girin.
  5. Devam'ı seçin.
Daha fazla öğe...

iPhone 9006 hata kodu nedir?

*9006 hatasını görüyorsanız bilgisayarınız Apple sunucularına ya da iPhone, iPad veya iPod touch'unuza bağlanamıyor olabilir. iTunes ve Apple yazılım güncelleme sunucuları arasında iletişim sorunları olup olmadığını kontrol edin.

NAND entegresi nedir?

Hafıza entegresi (Nand flaş bellek) verileri depolamak için çok fazla güç gerektirmeyen bir depolama teknolojisidir. ... MP3 çalarlar, dijital kameralar ve USB flash sürücüler Nand teknolojisini kullanır. iPhonelarda hafıza entegresi verilerin depolandığı birimdir.

+3 9200 nerenin numarası?

Daha sonra bir kod gönderdiler e-mail adresime, hemen akabinde +353 (21) 425 9200 altında İrlanda yazan bir numara aradı. Fakat yurtdışı aramalar paralı olduğu için açmadım ve geri aramadım, numarayı araştırdığımda İngiliz forumlarda this Apple support number yazmışlardı ve Türkiye'de de Apple destek yazanlar vardı.

Apple destekten randevu nasıl alınır?

0216 282 15 11 nolu telefon numarası Apple müşteri hizmetlerine ait. Bu numarayı arayarak, destek elemanına sizin için randevu ayarlamasını rica edebilirsiniz. Bu linke tıklayarak, Apple web sitesi üzerinden randevu alabilirsiniz. Önce cihazınızı seçin.