Aras Kargo kaça kadar teslim ediyor?

İçindekiler:

  1. Aras Kargo kaça kadar teslim ediyor?
  2. Aras Kurye saat kaça kadar dağıtım yapıyor?
  3. Aras Kargo akşam kaça kadar dağıtım yapıyor?
  4. Aras Kurye ile Aras Kargo Aynı mi?
  5. Dağıtıma çıkan Kargo ne zaman gelir Aras Kargo?

Aras Kargo kaça kadar teslim ediyor?

Kargonuzu şubeye kendiniz teslim etmek isterseniz, hafta içi saat 17.30 'e, Cumartesi günleri ise saat 13:00 'e kadar Türkiye geneli tüm Aras Kargo şubelerine uğrayıp, gönderim yapabilirsiniz.

Aras Kurye saat kaça kadar dağıtım yapıyor?

Aras Kargo çalışma saatleri: Aras Kargo 09.00 - 18.00 saatleri arasında çalışıyor. Yurtiçi Kargo saat kaçta açılıyor: Kargo şirketi Yurtiçi Kargo 09.00 - 18.00 saatleri arasında açık ve dağıtım yapıyor.

Aras Kargo akşam kaça kadar dağıtım yapıyor?

Aras Kargo hafta içi saat 18:00'e, cumartesi günü ise saat 15:00 'e, yani mesai bitimine kadar dağıtım yapabilir fakat çok yoğun şubelerde uzak şehirden gelen kargolar şubeye genelde öğleden sonra ulaşır, bu kargoların dağıtımı bir sonraki güne kalabilir.

Aras Kurye ile Aras Kargo Aynı mi?

Fark yok, sadece kuryenin daha hızlı olması lazım kağıt üzerinde. Buradan gönderi takip veya müşteri hizmetlerine ulaşabilirsiniz.

Dağıtıma çıkan Kargo ne zaman gelir Aras Kargo?

İşte tüm detaylar… Dağıtıma çıkan kargo ne zaman gelir? Kargonun gönderildiği şubeye kargonun çıkış yaptığı şehirde dâhil olmak üzere en yakın mesafeye kargo şubeden çıktıktan 1 iş günü sonrasında, en uzak mesafeye ise 2 iş günü içinde teslim eder.