Erkek yuvarlak yüze hangi gözlük?

İçindekiler:

  1. Erkek yuvarlak yüze hangi gözlük?
  2. Oval yüze hangi gözlük?
  3. Yuvarlak gözlük erkeklere yakışır mı?
  4. Yüzüme hangi gözlük yakışır uygulama?
  5. Esmer erkeklere hangi gözlük yakışır?
  6. Oval yüze kahkül yakışır mı?

Erkek yuvarlak yüze hangi gözlük?

1. Yuvarlak ve oval yüz şekline kare ve köşeli gözlükler. Yuvarlak yüzlü iseniz kare ve köşeli güneş gözlüğü modellerini tercih etmelisiniz. Büyük, yuvarlak bir kafa yapısı, yuvarlak hatlar, hafif şişkin yanaklar, kare veya dikdörtgen çerçeveli gözlük modelleri ile keskinleşecektir.

Oval yüze hangi gözlük?

Oval yüze hemen her çerçeve uyar. Yumuşak köşeleri olan ve şakağa doğru yükselen kare şeklinde çerçeveler oval yüzlere özellikle yakışır. Çerçevelerin yüzü daha uzun ve ince göstermesi gerekir. Genel anlamda aranması gereken yüzün en geniş kısmına eşit veya çok az daha geniş çerçevelerdir.

Yuvarlak gözlük erkeklere yakışır mı?

Yuvarlak güneş gözlükleri her yüz tipi için uygun değildir. Özellikle dikdörtgen, kare, ters üçgen ve kemikli yüz tipleri için uygun olan bu gözlük modellerinden yuvarlak, kalp, üçgen ve oval yüz tipine sahip erkeklerin sakınması gerekiyor.

Yüzüme hangi gözlük yakışır uygulama?

glasses.com Android uygulaması, kullanıcıların satın almak istedikleri gözlükleri veya güneş gözlüklerini 3 boyutlu sanal bir ortamda denemelerine olanak sağlayan ücretsiz bir gözlük deneme uygulamasıdır.

Esmer erkeklere hangi gözlük yakışır?

Esmer Tenliler İçin Güneş Gözlüğü Asal Optik'in her sezon ürettiği ve asla modası geçmeyen füme, gri ve siyah gibi soğuk renklerin hâkim olduğu güneş gözlüklerini her mevsim kullanabilirsiniz.

Oval yüze kahkül yakışır mı?

Oval yüz tipine sahip kişiler için kâkül kesimi oldukça ideal modeller arasında yer alır. Oval yüze kâkül çok fazla yakışır ve kâküllerin modelini belirlerken dilediğiniz stili seçebilme özgürlüğü sağlar. Yuvarlak yüze kâkül kesimi yüz hatlarının daha keskin ve köşeli görünmesine yardımcı olur.