Sol Yanım dizisi neden final?

İçindekiler:

  1. Sol Yanım dizisi neden final?
  2. Sol Yanım dizisi kaçıncı bölüm?
  3. Sol Yanım nerede izlenir?
  4. Sol yanım dizisi ne zaman bitti?
  5. Sol yanım bıttı mı?
  6. Sol Yanım 13 bölüm final mi?
  7. Sol Yanım dizisi 2 bölüm ne zaman?
  8. Sol Yanım Hangi ev?
  9. Sol Yanım dizisi ne zaman çekilmiştir?
  10. Sol Yanım dizisi kalkıyor mu?
  11. Sol Yanım 12 bölüm final mi?
  12. Sol yanım dizisi ne zaman?
  13. Sol yanım dizisi hangi lisede çekiliyor?
  14. Sol yanım dizisi ne zaman çekilmiştir?
  15. Sol yanım ne zaman başlıyor 2021?
  16. Sol yanım hangi evde çekiliyor?
  17. Sol yanım ne zaman başlayacak?

Sol Yanım dizisi neden final?

Başrollerini Cemre Baysel, Tolga Mendi'nin aldığı Sol Yanım dizisiyle ilgili detaylar haberimizde... SOL YANIM DİZİSİ NEDEN FİNAL YAPIYOR? Sol Yanım dizisi başarısız giden reyting grafiği nedeniyle 12. bölümüyle ekranlara veda etme kararı aldı.

Sol Yanım dizisi kaçıncı bölüm?

Güçlü kadrosu ve hikayesi ile seyirci karşısına iddialı bir şekilde çıkan Sol Yanım, ekranlara veda kararı aldı. Beklenen reyting rakamlarını yakalayamayan dizi, 12. bölümle final yapacak.

Sol Yanım nerede izlenir?

Sol Yanım dizisi her hafta Çarşamba günü saat 20:00 'da Star TV ekranlarında yayınlanıyor.

Sol yanım dizisi ne zaman bitti?

Sol Yanım, BKM Yapım imzalı, yönetmenliğini Serdar Gözelekli'nin yaptığı, Melis Civelek'in senaryosunu kaleme aldığı, dram türündeki Türk yapımı televizyon dizisi. Dizi 'de 12. bölümü ile final yaptı.

Sol yanım bıttı mı?

Başrollerini Cemre Baysel, Tolga Mendi'nin aldığı Sol Yanım dizisiyle ilgili detaylar.. Güçlü kadrosu ve hikayesi ile seyirci karşısına iddialı bir şekilde çıkan Sol Yanım, ekranlara veda kararı aldı.

Sol Yanım 13 bölüm final mi?

BKM tarafından güçlü kadro ile Star TV için çekilen yapım, ekranlara erken veda edecek. Başrollerinde Tolga Mendi, Özge Yağız, Cansel Elçin, Defne Samyeli gibi isimlerin yer aldığı dizi, reyting hedeflerini karşılayamayarak 13. bölümde final yapacak.

Sol Yanım dizisi 2 bölüm ne zaman?

Geçmişten geleceğe taşınan aşkların ve tesadüflerin hikayesini konu alındığı Sol Yanım dizisi 3 Aralık Perşembe akşamı 2.bölümüyle ekrana geldi. Özge Yağız ve Tolga Mendi'nin başrolünde yer aldığı dizinin kadrosunda birçok önemli isim bulunuyor.

Sol Yanım Hangi ev?

Sol Yanım dizisi İstanbul Avrupa Yakası'nın farklı kesimlerinde çekilirken Sol Yanım dizisinde kutlusoy ailesinin evi ise Arnavutköy'de bulunmakta.

Sol Yanım dizisi ne zaman çekilmiştir?

Sol Yanım (dizi)
Sol Yanım
KanalStar TV
Resim formatı576i (16:i (HDTV)
Ses formatıStereo
Yayın tarihi -
19 satır daha

Sol Yanım dizisi kalkıyor mu?

Güçlü kadrosu ve hikayesi ile seyirci karşısına iddialı bir şekilde çıkan Sol Yanım, ekranlara veda kararı aldı. Beklenen reyting rakamlarını yakalayamayan dizi, 13. bölümle final yapacak.

Sol Yanım 12 bölüm final mi?

Başarılı gazeteci Birsen Altuntaş haberine göre, Sol Yanım dizisi ekrana veda ediyor. Özge Yağız, Tolga Mendi, Cemre Baysel, Emre Bey, Defne Samyeli ve Cansel Elçin gibi ünlü isimleri buluşturan dizi 13. bölümde final yapacak.

Sol yanım dizisi ne zaman?

SOL YANIM NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA? Sol Yanım dizisi her Çarşamba günü saat 20:00 'da Star TV ekranlarında yayınlanacak.

Sol yanım dizisi hangi lisede çekiliyor?

Sol Yanım dizisinin çekimlerinin İstanbul'da BKM stüdyolarında gerçekleştiği biliniyor. Sol Yanım dizisinde yer alan Kuzey Üniversitesi'nin bir özel okul kampüsünde çekildiği söyleniyor ancak hangi okul olduğu bilinmiyor.

Sol yanım dizisi ne zaman çekilmiştir?

Sol Yanım (dizi)
Sol Yanım
KanalStar TV
Resim formatı576i (16:i (HDTV)
Ses formatıStereo
Yayın tarihi -
19 satır daha

Sol yanım ne zaman başlıyor 2021?

Sol Yanım, BKM Yapım imzalı, yönetmenliğini Serdar Gözelekli'nin yaptığı, Melis Civelek'in senaryosunu kaleme aldığı, dram türündeki Türk yapımı televizyon dizisi. Dizi 17 Şubat 2021'de 12. bölümü ile final yaptı....Sol Yanım (dizi)
Sol Yanım
Yayın tarihi - 17 Şubat 2021
DurumuSona erdi
21 satır daha

Sol yanım hangi evde çekiliyor?

Sol Yanım nerede çekiliyor Sol Yanım dizisi İstanbul Avrupa Yakası'nın farklı kesimlerinde çekilirken Sol Yanım dizisinde kutlusoy ailesinin evi ise Arnavutköy'de bulunmakta.

Sol yanım ne zaman başlayacak?

Sol Yanım (dizi)
Sol Yanım
KanalStar TV
Resim formatı576i (16:i (HDTV)
Ses formatıStereo
Yayın tarihi -
19 satır daha