Arı poleni günde ne kadar tüketilmeli?

İçindekiler:

  1. Arı poleni günde ne kadar tüketilmeli?
  2. Polen tozu nasıl kullanılır?
  3. Polen çiğnenir mi?
  4. Polen nasıl kullanılır?
  5. Polen bebeklere kaç yaşında verilir?

Arı poleni günde ne kadar tüketilmeli?

Polen tüketimi günlük yarım tatlı kaşığı olarak sebze ya da meyvelerle beraber tüketilmesi gerekir. Dozunu kaçırmak ve bilinçsizce tüketmek zarar verebileceği için bu konuda mutlaka yeterli bilgi edinerek tüketilmesi sağlanmalıdır.

Polen tozu nasıl kullanılır?

1) 1 tatlı kaşığı kuru veya taze (yaş) poleni 1 bardak süt ve meyve suyu ile karıştırarak içebilirsiniz. 2) 1 tatlı kaşığı kuru veya taze (yaş) poleni kahvaltıda, ara öğünlerde granola, yulaf ezmesi gibi tahıllar ve yoğurtla karıştırarak doğrudan tüketebilirsiniz.

Polen çiğnenir mi?

Helal sertifikalı BEE'O Polen'i, doğrudan çiğnenerek ya da su, süt, meyve suyu veya yoğurt ile karıştırarak tüketebilirsiniz. Saklama Koşulları ve Raf Ömrü: Ürünü kuru bir ortamda, oda sıcaklığında (yaklaşık 22°C) saklayınız, daha yüksek sıcaklıktan koruyunuz.

Polen nasıl kullanılır?

Polen tek başına tüketildiği gibi pek çok besinle birlikte kullanılabilir. - Yoğurtla beraber tüketilebilir. Bir kase yoğurdun içerisine çay kaşığı kadar polen eklenir ve karıştırılır. Bu şekilde tüketilmesi, midede oluşabilecek rahatsızlıkları önler.

Polen bebeklere kaç yaşında verilir?

Yüksek protein içeren arı poleni, besleyici özelliği ile öne çıkan bir takviye olmasından dolayı çocuklar tarafından önerilen miktarlarda tüketilebilir. Bununla birlikte dört yaş altı çocuklara arı poleni verilmesi tavsiye edilmemektedir.