Mart ayı hangi burç?

İçindekiler:

  1. Mart ayı hangi burç?
  2. Mart ve Nisan hangi burç?
  3. Şubat ve Mart hangi burç?
  4. Mart hangi burç özellikleri?
  5. 10 Mart hangi burç yükseleni?
  6. hangi burç?
  7. Şubat ayı burç hangisi?
  8. Şubat burç hangisi?
  9. Balık burcunun özellikleri nelerdir?
  10. 1 Martta doğan kişinin burcu nedir?

Mart ayı hangi burç?

Mart ayında doğan kişilerin iki farklı burcu bulunur. 1- 20 Mart tarihleri arasında doğan kişiler; balık, 21-31 Mart tarihleri arasında doğan kişiler ise; koç burcudur. Balık burçları; 20 Şubat ile 20 Mart arasında, Koçlar ise 21 Mart ile 20 Nisan arasında doğmaktadırlar.

Mart ve Nisan hangi burç?

Nisan ayında doğanlar 2 farklı burca sahip olabilirler. 1 Nisan ve 20 Nisan tarihleri arasında doğanların burcu Koç burcudur. 21 Mart - 21 Nisan ayı tarihleri arasında doğan bir kişi Koç burcudur.

Şubat ve Mart hangi burç?

Şubat ayında doğan kişilerin burç özelliklerinin tespit edilmesi için Şubat ayında hangi gün içinde doğduklarının belirlenmesi gerekmektedir. 1Şubat ve 21 Şubat arsında doğan kişiler Kova burcu olurken 21 Şubat ve 21 Mart arasında doğan kişiler Balık burcu olarak kabul edilmektedir.

Mart hangi burç özellikleri?

1 MART'TA DOĞAN HANGİ BURÇ OLUYOR? 1 Mart'ta dünyaya gelenler Balık burcuna mensup olmaktadır. Balık burcu 20 Şubat ile 20 Mart arasını kapsamaktadır. Bu tarihte doğanların burcu olan Balık, Su grubuna dahildir.

10 Mart hangi burç yükseleni?

10 Mart tarihinde doğanlar balık burcu özelliklerini taşırlar.

hangi burç?

10 Mart gününde doğmuş olanlar Balık Burcudur. 20 Şubat ile 20 Mart tarihleri arasında doğmuş olan herkes Balık Burcuna mensuptur.

Şubat ayı burç hangisi?

1 Şubat burcu Kova'dır. 1 Şubat günü doğanların burcu Kova burcu olmaktadır. 21 Ocak - 19 Şubat tarihleri arasında doğanların burcu Kova'dır. Bu yüzden 1 Şubat günü doğum günü olanların burcu da Kova olmaktadır.

Şubat burç hangisi?

Şubat ayında doğanlar 2 farklı burca sahip olabilirler. 1 Şubat ve 19 Şubat tarihleri arasında doğanların burcu Kova burcudur. 20 Şubat - 29 Şubat günü doğanların burcu ise Balık burcudur. Buna göre Şubat ayında doğanlar ya Kova ya da Balık burcuna ait olabilirler.

Balık burcunun özellikleri nelerdir?

Balık Burcu Kişisel Özellikleri Balık burcu olan kişiler genel olarak sabırlı, eli açık ve de duyarlı olan insanlardır. Bu kişilerin her daim büyük bir inandırma yetenekleri bulunmaktadır. Dürüst, sadık, vicdan sahibi ve de uysaldırlar. Her çevreye kolay bir şekilde ayak uydurabilirler.

1 Martta doğan kişinin burcu nedir?

1 Mart'ta dünyaya gelenler Balık burcuna mensup olmaktadır. Balık burcu 20 Şubat ile 20 Mart arasını kapsamaktadır. Bu tarihte doğanların burcu olan Balık, Su grubuna dahildir.