Haftasonu yasakları kalktı mı?

İçindekiler:

  1. Haftasonu yasakları kalktı mı?
  2. Hafta sonu şehirler arası seyahat yasak mı?
  3. 4 Temmuz Cumartesi sokağa çıkma yasağı var mı?
  4. 1 Temmuz yasaklar maske takmak zorunlu mu?
  5. 2021 4 Temmuz Pazar günü sokağa çıkma yasağı var mı?

Haftasonu yasakları kalktı mı?

SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI BİTTİ ? İçişleri Bakanlığı tarafından yayınlanan genelgede, "01.06.2021 tarih ve 8878 sayılı genelgemizde belirtilen esaslar çerçevesinde halihazırda uygulanmakta olan sokağa çıkma kısıtlamaları (hafta içi ve hafta sonu dahil) 1 Temmuz 2021 Perşembe günü saat 05.00'e kadar sürdürülecektir.

Hafta sonu şehirler arası seyahat yasak mı?

Sokağa çıkma yasağının uygulanmadığı süre içerisinde şehirler arası seyahate ilişkin herhangi bir yasak bulunmuyor. Vatandaşlar Cumartesi günü akşam saat 22:00'e kadar özel araçları ile şehirler arası seyahat gerçekleştirebilir. Haftanın 6 günü serbest olan seyahat pazar günü özel araçlarla yapılamayacak.

4 Temmuz Cumartesi sokağa çıkma yasağı var mı?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yaptığı açıklamada, "1 Temmuz'da başlamak üzere sokağa çıkma kısıtlamalarını tümüyle kaldırıyoruz" ifadesini kullandı. Buna göre bu hafta sonu (3-4 Temmuz) sokağa çıkma yasağı uygulanmayacak.

1 Temmuz yasaklar maske takmak zorunlu mu?

1 Temmuz'dan itibaren şehir içi veya şehirlerarası tüm toplu taşıma araçlarındaki yolcu ve koltuk kapasite sınırlandırmalarına son verilecek, ayakta yolcu alınabilecek ve maske takmak zorunlu olacak. 65 yaş ve üzeri vatandaşlar ile 18 yaş altı gençler ve çocuklar da şehir içi toplu taşıma araçlarını saat sınırlaması ...

2021 4 Temmuz Pazar günü sokağa çıkma yasağı var mı?

PAZAR GÜNÜ YASAK VAR MI? ... 1 Temmuz 2021 Perşembe günü saat 05.00'ten itibaren ise hafta içi hafta sonu ayrımı olmaksızın sokağa çıkma ile buna bağlı olarak uygulanan şehirlerarası seyahat kısıtlamaları sona erecek ve belirtilen tarihten itibaren sokağa çıkma ve şehirlerarası seyahat kısıtlaması uygulanmayacaktır.