Aras Kargo teslimatı saat kaça kadar?

İçindekiler:

  1. Aras Kargo teslimatı saat kaça kadar?
  2. Mobil kargo ne demek?
  3. Kargolar Cumartesi kaça kadar dağıtım yapıyor?
  4. Yurtiçi Kargo Cumartesi günleri dağıtım yapıyor mu?
  5. Yurt içi kargo pazar günü dağıtım yapıyor mu?
  6. Cumartesi Pazar kargolar çalışıyor mu?

Aras Kargo teslimatı saat kaça kadar?

ARAS KARGO DAĞITIM GÜNLERİ VE SAATLERİ Aras Kargo hafta içi saat 18:00'e, cumartesi günü ise saat 15:00 'e, yani mesai bitimine kadar dağıtım yapabilir fakat çok yoğun şubelerde uzak şehirden gelen kargolar şubeye genelde öğleden sonra ulaşır, bu kargoların dağıtımı bir sonraki güne kalabilir.

Mobil kargo ne demek?

Mobil alan olarak tanımladığımız bu bölgeler, operasyonel olarak standart hizmet alanları dışında kalan, haftanın belirli günlerinde teslimat yapabildiğimiz mevkii ya da yerleşim birimleridir.

Kargolar Cumartesi kaça kadar dağıtım yapıyor?

Yurtiçi Kargo açılış ve kapanış saatleri Cumartesi günleri 09.00-13.00 saatleri arasında standart işleyişi devam etmekte olup, 13.00-17.00 saatleri arasında müşterilerin gönderilerinin kabulü ve teslimi sadece şubelerde yapılmaktadır.

Yurtiçi Kargo Cumartesi günleri dağıtım yapıyor mu?

Cumartesi günleri 09.00-13.00 saatleri arasında standart işleyişimiz devam etmekte olup, 13.00-17.00 saatleri arasında müşterilerimizin gönderilerinin kabulü ve teslimi sadece şubelerimizde yapılmaktadır.

Yurt içi kargo pazar günü dağıtım yapıyor mu?

Aras Kargo, İyi Kargo ,UPS Kargo, Yurtiçi Kargo, Sürat Kargo, PTT Kargo şirketleri hafta sonunda Hafta sonu cumartesi günleri 08.30'dan 13.00'a kadar hizmet vermeye devam ederken, Pazar günleri hizmet vermemektedir.

Cumartesi Pazar kargolar çalışıyor mu?

KARGOLAR CUMARTESİ PAZAR ÇALIŞIYOR MU? Kargo şirketleri normal şartlar altında cumartesi günleri hizmet vermektedir. Ancak son dönemlerde bazı e-ticaret platformlarının kendi dağıtım ağını kurmaları dolayısıyla pazar günleri de dağıtım yaptığı bilinmektedir.