182 niye çalışmıyor?

İçindekiler:

  1. 182 niye çalışmıyor?
  2. Hastane randevu saatleri Kacta yenilenir?
  3. Hastane Randevusu hangi saatlerde alınır?
  4. Telefonla Hastane Randevusu Nasıl Alınır?
  5. 18 yaşından küçükler randevu alabilir mi?
  6. Randevu için hangi numara aranır?
  7. Kontrole gitmek için randevu alınır mı?
  8. Bir günde en fazla kaç randevu alınır?
  9. Bir günde iki doktora gidilir mi?

182 niye çalışmıyor?

ALO 182 hattına ulaşılamamasının nedeni sistemde bulunan yoğunluk. Çok fazla insan hastane randevusu için 182'yi aradığından dolayı hat meşgul çalabiliyor. Yapılması gereken ise tekrar tekrar deneyerek hatta ulaşmaya çalışmak. Birkaç denemeden sonra ulaşmanız mümkün olacaktır.

Hastane randevu saatleri Kacta yenilenir?

MHRS Hastane Randevu Merkezi'nden randevu almak isteyenlerin her gün gece 12'den sonra yeni randevu açılıp açılmadığına bakması gerekiyor. Yeni randevular saat 00:01'den sonra başlayan gün için sıfırdan açılır. MHRS'de randevu alırken en erken 1 gün sonra, en geç 15 gün sonra için randevu alabileceğinizi unutmayın.

Hastane Randevusu hangi saatlerde alınır?

1-Alo182 randevu sistemi üzerinden aynı gün için (gece saat 24:00 ü 1 dakika geçince yeni gün başlamış oluyor yani gece 00:01 den sonra başlayan gün için) randevu alamazsınız. En erken bir sonraki gün den başlamak üzere randevu alabilirisiniz.

Telefonla Hastane Randevusu Nasıl Alınır?

Randevu Nasıl Alınır? Alo182 Aranarak; Ev, iş, ankesör ve cep telefonlarından 182 numaralı Sağlık Bakanlığı Merkezi Hekim Randevu Sistemi aranır. 182 numaralı telefonu arayan vatandaş tarafından çağrıyı karşılayan asistana (canlı operatör) randevu talebinde bulunulan vatandaşın T.C.

18 yaşından küçükler randevu alabilir mi?

Bilim kurulu toplantısı sonrasında açıklama yapan Fahrettin Koca, ” Cuma günü itibarıyla 18 yaşından gün almış olan bütün vatandaşlarımızı tanımlamış olacağız. Yani cumadan itibaren 18 yaşından gün almış olan herkes randevu alabilir olacak.” dedi.

Randevu için hangi numara aranır?

Alo182 Aranarak; Ev, iş, ankesör ve cep telefonlarından 182 numaralı Sağlık Bakanlığı Merkezi Hekim Randevu Sistemi aranır. Bu arama randevu zamanından en az 80 dakika önce yapılmalıdır. 182 numaralı telefonu arayan vatandaş tarafından çağrıyı karşılayan asistana randevu talebinde bulunulan vatandaşın T.C.

Kontrole gitmek için randevu alınır mı?

KONTROL MUAYENESİ İÇİN GEREKEN EVRAKLAR Konrol muayeneleri için randevu alınması gerekli değildir. Ücretli hastalardan 10 gün içinde kontrol muayenesine geldiklerinde muayene ücreti talep edilemez.

Bir günde en fazla kaç randevu alınır?

MHRS'den Aynı Güne En Fazla Kaç Randevu Alabilirim? Saat ve poliklinikler farklı olmak kaydıyla aynı güne kurum başına en fazla iki randevu alınabilmektedir.

Bir günde iki doktora gidilir mi?

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Başkanı Fatih Acar, gittiği bir hastane ile yetinmeyip aynı branşta muayene için birkaç hastane dolaşıp kuruma fatura çıkaranların sağlık harcamalarını arttırdığını belirterek, "Sağlık Uygulama Tebliği gereğince, 1 Nisan'dan itibaren, 10 gün içinde aynı branşta birden fazla muayene ...