Acun Ilıcalı Şeyma Subaşı na ne kadar nafaka veriyor?

İçindekiler:

  1. Acun Ilıcalı Şeyma Subaşı na ne kadar nafaka veriyor?
  2. Şeyma Subaşı Acundan nafaka alıyor mu?
  3. Acun ilk eşine ne kadar nafaka ödüyor?
  4. Nafaka bedeli ne kadar?
  5. Şeyma Subaşı Mohammed Alsaloussi ayrıldı mı?
  6. Ahu Yağtu ne kadar nafaka alıyor?
  7. Mohammed Al Soussi kim?
  8. Mohammed Al Saloussi Kimdir Kaç Yaşında?
  9. Ahu Yağtu kaç çocuğu var?

Acun Ilıcalı Şeyma Subaşı na ne kadar nafaka veriyor?

Acun Ilıcalı, Şeyma Subaşı'ya 10 milyon TL tazminat ve aylık 125.000 TL nafaka ödeyecek.

Şeyma Subaşı Acundan nafaka alıyor mu?

Eski eşi Şeyma Subaşı hakkında konuşan Acun Ilıcalı, "Şeyma maddi durumu yerinde olduğu ilk gün, hakkı olmasına rağmen nafaka almayı bıraktı" dedi. Acun Ilıcalı, Hürriyet'ten Orkun Ün'e verdiği röportajda; eski eşi Şeyma Subaşı hakkında açıklamalarda bulundu. "Eski eşiniz Şeyma Subaşı gündemden hiç düşmüyor.

Acun ilk eşine ne kadar nafaka ödüyor?

Acun Ilıcalı, St. Tropez'de Eylül 2017'de dünyaevine girip, 14 ay sonra tek celsede anlaşmalı olarak boşandığı 31 yaşındaki sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı'na aylık 115 bin TL nafaka ödüyordu.

Nafaka bedeli ne kadar?

Maaş üzerinden belli bir nafaka miktarı belirtilmesi doğru değildir. Sosyal yaşam ve şartlar göz önüne alınarak nafakaya karar verilir. Boşanma davasında nafaka maaşın %25'i kadardır. Bu oran maaşın %50'sine kadar hakim tarafından karar verilir.Ortalama 725 Tl Nafaka Öder.

Şeyma Subaşı Mohammed Alsaloussi ayrıldı mı?

Şeyma Subaşı ve Mısırlı sevgilisi Mohammed Alsaloussi ayrıldı

Ahu Yağtu ne kadar nafaka alıyor?

Komedyen Cem Yılmaz, eski eşi Ahu Yağtu'ya aylık ödediği 10 bin dolarlık nafakanın 40 bin TL'ye düşürülmesi için dava açtı. Mahkeme, Yılmaz'ın çocuğunun eğitim ve sağlık gibi giderlerini karşılayıp karşılamadığının tespiti için duruşmayı erteledi.

Mohammed Al Soussi kim?

MOHAMMED AL SALOUSSİ KİMDİR? Mısır'da yatırımcılık işiyle uğraştığı biliniyor. Mısırlı bir şeyhin oğlu olan iş insanı Muhammed Al Saloussi 36 yaşında. ABD'nin Florida eyaletindeki aile şirketi Alsaloussi Holding'te yöneticilik yapan Al Saloussi'nin adına kayıtlı 11 şirket bulunuyor.

Mohammed Al Saloussi Kimdir Kaç Yaşında?

MOHAMMED AL SALOUSSİ KİMDİR? 36 yaşında olan ve Mısırlı bir şeyhin oğlu olan iş insanı Muhammed Al Saloussi'nin, Mısır'da yatırımcılık işiyle uğraştığı biliniyor.

Ahu Yağtu kaç çocuğu var?

Kemal Yılmaz Ahu Yağtu/Çocukları