WhatsApp Gizlilik Sözleşmesi kabul edersek ne olur?

İçindekiler:

  1. WhatsApp Gizlilik Sözleşmesi kabul edersek ne olur?
  2. WhatsApp sözleşmesi kabul edince ne olur?
  3. WhatsApp gizlilik politikasi ne oldu?
  4. WhatsApp gizlilik sözleşmesi nasıl kabul edilir?
  5. WhatsApp gizlilik ayarları nasıl yapılır?
  6. WhatsApp sözleşmesi nasil kabul edilir?
  7. WhatsApp ne zaman sözleşme?
  8. WhatsApp sözleşmeden vazgeçti mi?
  9. WhatsApp Sözleşmesi Türkiye için mi?
  10. WhatsApp gizlilik sözleşmesini nasıl onaylarım?

WhatsApp Gizlilik Sözleşmesi kabul edersek ne olur?

O zamana kadar kabul etmezseniz, WhatsApp hesabınızı silmeyecektir. Ancak, kabul edene kadar WhatsApp'ın tam işlevselliğine sahip olmayacaksınız. Kısa bir süre için arama ve bildirimler alabileceksiniz, ancak uygulamadan mesaj okuyamayacak veya gönderemeyeceksiniz.”

WhatsApp sözleşmesi kabul edince ne olur?

WhatsApp, söz konusu tarihten itibaren ya bu ilkeleri kabul edersiniz, ya da hesabınızı silersiniz ifadesini kullanıyor. Bu koşulları kabul eden kullanıcılar uygulamayı kullanmaya devam ederken, kabul etmeyenler ise WhatsApp hesaplarına erişim sağlayamayacak.

WhatsApp gizlilik politikasi ne oldu?

WhatsApp'ın yeni gizlilik sözleşmesini 15 Mayıs'ta hala kabul etmemiş olan hesaplar birkaç günlük bir süre boyunca hesaplarına gelen mesaj ve aramaların bildirimlerini görebilecek ancak uygulamayı bunları okumak ya da yanıtlamak için kullanamayacak. Yani uygulamaya erişim tamamen sınırlandırılmış olacak.

WhatsApp gizlilik sözleşmesi nasıl kabul edilir?

Gizlilik sözleşmesinin son saatlerine yaklaşıldığında uygulama size otomatik şekilde bu ekranı karşınıza getirecek. Daha sonra sözleşmenin içerisindeki maddelere göz atmalı ve alt kısımda "Kabul Et" seçeneğini tıklamalısınız. Bu işlemin ardından sözleşmeyi kabul etmiş olacaksınız.

WhatsApp gizlilik ayarları nasıl yapılır?

Grupların gizlilik ayarlarını değiştirme
  1. WhatsApp'ta Ayarlar'a gidin: Android: Diğer seçenekler > Ayarlar > Hesap > Gizlilik > Gruplar'a dokunun. ...
  2. Aşağıdaki seçeneklerden birini işaretleyin: ...
  3. Sorulursa BİTTİ'ye dokunun veya Tamam'a basın.

WhatsApp sözleşmesi nasil kabul edilir?

Gizlilik sözleşmesinin son saatleri yaklaştığında uygulama size otomatik olarak bunun ekranını önünüze getirecek. Daha sonra sözleşmenin içerisindeki maddelere göz atın ve alt kısımda "Kabul Et" seçeneğini tıkladıktan sonra sözleşmeyi kabul etmiş olacaksınız.

WhatsApp ne zaman sözleşme?

Mesajlaşma uygulaması WhatsApp'ın veri paylaşımıyla ilgili gizlilik sözleşmesinin kabul edilmesi için belirlediği son tarih 15 Mayıs sonunda geldi. ... Ocak ayında duyurusu yapılan bu sözleşmeyi kabul etmek için son tarih olarak duyurulan 8 Şubat tarihi tepkilerin ardından 15 Mayıs'a ertelenmişti.

WhatsApp sözleşmeden vazgeçti mi?

WhatsApp, yeni gizlilik sözleşmesi konusunda geri adım attı. Daha önce 15 Mayıs'a kadar sözleşmeyi kabul etmeyen kullanıcıların hesabının silineceğini açıklayan WhatsApp bu uygulamadan vazgeçti. ... WhatsApp, Türkiye'de de çok sayıda kullanıcısını, başta BiP olmak üzere diğer mesajlaşma uygulamalarına kaptırmıştı.

WhatsApp Sözleşmesi Türkiye için mi?

GİZLİLİK SÖZLEŞMESİ TÜRKİYE'Yİ KAPSAMAYACAK Rekabet Kurumu'ndan alınan bilgiye göre WhatsApp, kullanıcılara zorunlu hale getirdiği gizlilik sözleşmesinde Türkiye yönünden geri adım attı. Bu kapsamda, sözleşmenin Türkiye'yi kapsamayacağını öğrenildi.

WhatsApp gizlilik sözleşmesini nasıl onaylarım?

Gizlilik sözleşmesinin son saatlerine yaklaşıldığında uygulama size otomatik şekilde bu ekranı karşınıza getirecek. Daha sonra sözleşmenin içerisindeki maddelere göz atmalı ve alt kısımda "Kabul Et" seçeneğini tıklamalısınız. Bu işlemin ardından sözleşmeyi kabul etmiş olacaksınız.