Sokağa çıkma yasağında yolcu almaya gidilir mi?

İçindekiler:

  1. Sokağa çıkma yasağında yolcu almaya gidilir mi?
  2. Sokağa çıkma yasağında havaalanından yolcu alınabilir mi?
  3. Sokağa çıkma yasağında seyahat izin belgesi nasıl alınır?
  4. Yasakta noter açık mı?
  5. Seyahat izin belgesi olmadan bilet alınır mı?
  6. Sokağa çıkma yasağında otobüsler çalışacak mı?
  7. Tam kapanma noter açık mı?
  8. Nöbetçi noter çalışıyor mu?

Sokağa çıkma yasağında yolcu almaya gidilir mi?

Sokağa çıkma yasağının olduğu gün ve saatlerde toplu ulaşım araçlarıyla yolculuk yapacaksanız herhangi bir kısıtlama yok. Sadece biletinizi ya da SMS ile gelen rezervasyon kodunu göstermeniz gerekiyor.

Sokağa çıkma yasağında havaalanından yolcu alınabilir mi?

Uçak bileti olan misafirlerimiz sokağa çıkma kısıtlamasından muaftır. Misafirlerimiz mobil uçuş kartı, bilet görüntüsü gibi uçuşu olduğuna dair bir belge ibraz ederek seyahate katılabilirler. ... Yanında velisinin olma zorunluluğu veya seyahat izin belgesi alma zorunluluğu yoktur.

Sokağa çıkma yasağında seyahat izin belgesi nasıl alınır?

Seyahat İzin Belgesi ALO 199 Vefa Sosyal destek hattından ya da e-Devlet üzerinden alınabilir. E-devlet ekranından seyahat izin belgesi almak için öncelikle T.C kimlik numarası ve şifre ile giriş yapılıyor. Giriş yapmanın ardında İçişleri Bakanlığı bölümünde yer alan “e - Başvuru” kısmına giriliyor.

Yasakta noter açık mı?

Şu ana kadar yapılan resmi açıklamalar ışığında, tam kapanmada noterler açık olacak. Bakanlıktan yapılan açıklamada tam kapanmadan muaf olacak kişilerin ve yerlerin de listesi yer alırken noter çalışanlarının muaf olacağı biliniyor.

Seyahat izin belgesi olmadan bilet alınır mı?

Sokağa çıkma kısıtlaması uygulanan süre ve günlerde vatandaşların uçak, tren, otobüs gibi toplu taşıma vasıtalarıyla yapacakları şehirlerarası seyahatler için ayrıca seyahat izni alınması istenmeyecek, şehirlerarası seyahat edileceğinin bilet, rezervasyon kodu vb. ile ibraz edilmesi yeterli olacaktır.

Sokağa çıkma yasağında otobüsler çalışacak mı?

Sokağa çıkma yasağının uygulandığı Pazar günü otobüsler ve diğer araçlarla ulaşım hizmetleri verilmeye devam edilecek. ... Şehir içi toplu ulaşım araçlarının sürücü ve görevlileri de Pazar günü sokağa çıkma yasağından muaf tutuluyor.

Tam kapanma noter açık mı?

Tam kapanma sürecinde yapılacak işlemler konusunda bir sınırlama olmadığını bildiren Dursun Cin, "Bütün noterlik işlemleri görülecek. Notere gelen her vatandaşın her konudaki işlemi yapılabilecek." dedi.

Nöbetçi noter çalışıyor mu?

Noterler, Cumartesi ve Pazar günleri devlet kurumu olmasından dolayı hizmet vermemektedir. Ancak Nöbetçi noter uygulamasıyla saat 10:00-16:00 arasında açık olan noterlere ulaşabilirsiniz.