Hakan Altun rahatsız mı?

İçindekiler:

  1. Hakan Altun rahatsız mı?
  2. Hakan Altun Alevi mıdır?
  3. Hakan Altun Ebru Gündeşe ne dedi?
  4. Hakan Altun kimler için şarkı yazdı?
  5. Hakan Altun kimle çıkıyor?
  6. Hakan Altun Niye Hastalandi?
  7. Hakan taşıyan'ın son durumu ne?
  8. Hakan Altun nereli Alevimi Sünni mi?
  9. Hakan Altunun unutamadığı sevgilisi kim?
  10. Hakan Altun Hani Bekleyecektin neden yazdı?

Hakan Altun rahatsız mı?

Televizyon programı çekimleri öncesi rahatsızlanan Hakan Altun, ekip arkadaşları tarafından hastaneye götürüldü. Bilinci açık olan şarkıcının tedbir amaçlı 5 gün yoğun bakımda tutulacağı öğrenildi. Altun'un, "Sırtım ağrıyor, doktora gitmek istiyorum" dediği öğrenildi.

Hakan Altun Alevi mıdır?

13 Ağustos 1972 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelen Hakan Altun aslen Siirtlidir ve alevidir. Hakan Altun'un tam adı Hakan Recep Altun'dur. Babası eski futbolcu olan Arap Hasan lakaplı Hasan Altun'dur.

Hakan Altun Ebru Gündeşe ne dedi?

Hakan'dan Ebru'ya gönderme (Ne bileyim içimden geldi)" açıklamasını yazdı. Sevilen şarkıcının bu paylaşımı ise sosyal medya kullanıcılarınca; zamanında kendisine "sadakat" testi yapan Gündeş'e bir gönderme olarak değerlendirildi.

Hakan Altun kimler için şarkı yazdı?

Ünlü şarkıcı Hakan Altun'dan gelen İclal Aydın itirafı magazin gündemine bomba gibi düştü. 90'lı yılların sonunda ünlü oyuncu-yazar İclal Aydın ile aşk yaşayan Hakan Altun, 1998 yılında askere gidince kendini terk eden İclal Aydın'a 'Hani Bekleyecektin' şarkısını yazdı.

Hakan Altun kimle çıkıyor?

Hakan Altun ile Gonca Vuslateri aşk yaşıyor.

Hakan Altun Niye Hastalandi?

Hakan Altun, geçen hafta kendini iyi hissetmediği için arkadaşları tarafından apar topar hastaneye kaldırılmıştı. Beyin kanaması şüphesiyle tedavi altına alınan Altun, tedbir amaçlı bir süre yoğun bakımda tutulmuştu.

Hakan taşıyan'ın son durumu ne?

Ankara Şehir Hastanesi'nde karaciğer ve böbrek nakli yapılan şarkıcı Hakan Taşıyan, yaklaşık 7 ay süren tedavisinin ardından taburcu edildi. ... Geçen yılın ekim ayında karaciğer sirozu ve böbrek yetmezliği tanısıyla hastaneye başvuran Taşıyan, yaklaşık 7 aydır tedavi gördüğünü ve 1,5 ay önce de ameliyat olduğunu söyledi.

Hakan Altun nereli Alevimi Sünni mi?

13 Ağustos 1972 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelen Hakan Altun aslen Siirtlidir ve alevidir. Hakan Altun'un tam adı Hakan Recep Altun'dur. Babası eski futbolcu olan Arap Hasan lakaplı Hasan Altun'dur. Üniversite eğitimini İstanbul Teknik Üniversitesi'nde Türk Musikisi Devlet konservatuarında tamamlamıştır.

Hakan Altunun unutamadığı sevgilisi kim?

Hakan Altun, yakın zamana kadar her fırsatta unutamadığını itiraf ettiği Seray Sever'i hem kalbinden hem beyninden sildiğini de söyledi... Bunun sebebi de Seray Sever'in biten aşklarının ardından çeşitli açıklamalar yapmasıymış!..

Hakan Altun Hani Bekleyecektin neden yazdı?

Posta'nın haberine göre; 90'lı yılların sonunda ünlü oyuncu-yazar İclal Aydın ile aşk yaşayan Altun, 1998 yılında askere gidince kendini terk eden İclal Aydın'a 'Hani Bekleyecektin' şarkısını yazdı. Hakan Altun, askerliğini Ankara Etimesgut'ta yaparken sevgilisiyle konuşmak için tam 17 gün sıra beklediğini söyledi.