ATA AOF ikinci üniversite kayitlari ne zaman?

İçindekiler:

  1. ATA AOF ikinci üniversite kayitlari ne zaman?
  2. Atatürk Üniversitesi ikinci üniversitede hangi bölümler var?
  3. Sınavsız ikinci üniversite kayıtları ne zaman?
  4. ATA AÖF kesin kayıt ne zaman?
  5. Ikinci üniversite olarak hangi bölüm okunmalı?
  6. Ikinci üniversite lisansa kimler başvurabilir?
  7. Ikinci üniversite başvurusu nasıl yapılır?
  8. Atatürk Üniversitesi kayıt Ne Zaman?
  9. Aof'de ikinci üniversite olarak hangi bölüm okunmalı?
  10. Açıköğretimde hangi bölümler avantajlı 2019?
  11. Ikinci üniversite önlisans mezunu lisans okuyabilir mi?
  12. Açıköğretim üniversite kayıtları nasıl yapılır 2021 Istanbul Üniversitesi?

ATA AOF ikinci üniversite kayitlari ne zaman?

İşte, Atatürk Üniversitesi ATA AÖF 2. üniversite ön ve kesin kayıt tarihleri. ATA AÖF İkinci üniversite ön kayıtlarI 01.06.2021 - 03.10.2021 tarihlerinde gerçekleşecek. Kesin kayıtlar ise 31.08.2021 - 03.10.2021 tarihleri arasında yapılacak.

Atatürk Üniversitesi ikinci üniversitede hangi bölümler var?

  • Acil Durum ve Afet Yönetimi.
  • Adalet.
  • Bankacılık ve Sigortacılık.
  • Bilgisayar Programcılığı
  • Bilgi Yönetimi.
  • Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı
  • Çağrı Merkezi Hizmetleri.
  • Çocuk Gelişimi.
Daha fazla öğe...

Sınavsız ikinci üniversite kayıtları ne zaman?

Üniversitenin yayımladığı akademik takvimde yeni dönem için ikinci üniversite başvuru ve kayıt işlemleri 23 Ağustos 2021 - tarihleri arasında, https://aoskayit.anadolu.edu.tr kayıt adresi Kayıt Otomasyonu bağlantısından e-Devlet şifresi ile giriş yaptıktan sonra ikinci üniversite kayıt işlemini ...

ATA AÖF kesin kayıt ne zaman?

2- Örgün, II. Öğretim veya Uzaktan Eğitim programlarına yerleşen öğrencilerimizin kesin kayıt işlemleri 17 – tarihleri arasında e-Devlet üzerinden yapılacaktır. E- Devletten kayıt yapan öğrencilerden herhangi bir belge istenmeyecektir.

Ikinci üniversite olarak hangi bölüm okunmalı?

Lisans olarak Havacılık Yönetimi, İletme, İktisat ve Maliye bölümleri okunabilir. 2- Devlet kurumunda KPSS ile memur olmak istiyorsanız yine belirli bir bölümün baskın farkı olmamakla birlikte Lisans bölümlerinden Sosyal Hizmet, Uluslararası Ticaret ve Lojistik Yönetimi, İşletme, Maliye ve İktisat bölümleri okunabilir.

Ikinci üniversite lisansa kimler başvurabilir?

İkinci üniversite programlarına aynı alanda olmamak şartıyla herhangi bir lisans veya ön lisans programından mezun olan, okuyan ya da yeni başlayacak öğrenciler başvuru yapabiliyor. Ön lisans öğrencileri ve mezunları ön lisansa, lisans öğrencileri ve mezunları ise lisans programlarına başvuru yapabiliyorlar.

Ikinci üniversite başvurusu nasıl yapılır?

İkinci üniversite ön kayıt işlemini Yükseköğretim Bilgi Sisteminde (YÖKSİS) mezuniyet ya da öğrencilik bilgisi mevcut olan öğrenci adayları İKİNCİ ÜNİVERSİTE KAYIT SAYFASI'ndan yapabilirler. Bu adresten ön kayıt işlemini yapan adayların kesin kayıt işlemleri için herhangi bir belge göndermelerine gerek yoktur.

Atatürk Üniversitesi kayıt Ne Zaman?

Kayıtlar hangi tarihler arasında yapılacaktır? e-Devlet Kapısı veya Öğrenci Bilgi Sistemi üzerinden kayıt yaptırmak isteyen öğrencilerin kayıtları 04 Eylül – tarihleri arasında yapılacaktır.

Aof'de ikinci üniversite olarak hangi bölüm okunmalı?

Lisans olarak Havacılık Yönetimi, İletme, İktisat ve Maliye bölümleri okunabilir. 2- Devlet kurumunda KPSS ile memur olmak istiyorsanız yine belirli bir bölümün baskın farkı olmamakla birlikte Lisans bölümlerinden Sosyal Hizmet, Uluslararası Ticaret ve Lojistik Yönetimi, İşletme, Maliye ve İktisat bölümleri okunabilir.

Açıköğretimde hangi bölümler avantajlı 2019?

En çok tercih edilen 2 yıllık açıköğretim bölümleri listesi aşağıdaki gibidir.
  • Adalet.
  • Bankacılık ve Sigortacılık.
  • Çocuk Gelişimi.
  • İş Sağlığı ve Güvenliği.
  • Laborant ve Veteriner Sağlık.
  • Muhasebe ve Vergi Uygulamaları
  • Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik.

Ikinci üniversite önlisans mezunu lisans okuyabilir mi?

İkinci üniversite kapsamında lisans öğrencileri (üniversitelerin dört yıllık programları) ya da mezunları LİSANS veya ÖNLİSANS Programlarına, önlisans öğrencileri (üniversitelerin iki yıllık programları) ya da mezunları sadece ÖNLİSANS Programlarına kayıt yaptırabilirler.

Açıköğretim üniversite kayıtları nasıl yapılır 2021 Istanbul Üniversitesi?

AUZEF KAYIT TARİHLERİ 2021! YKS ile İstanbul Üniversitesi'ne yerleştirilen öğrenciler elektronik kayıtlarını e-Devlet üzerinden 4 -8 Eylül 2021 tarihleri arasında yapabilirler. e-Devlet sisteminde elektronik kayıt yapan adayların İ. Ü. Aksis otomasyon sisteminden hesap oluşturup, ödeme yapması kayıt için yeterlidir.